- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[Konkurs] Świętujemy pierwsze urodziny Nasz Orange 🎉🎁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miłośnicy zwierząt, dobrych trunków i inni, jak się cieszę, że kartki zaczęły do Was docierać! @Anonim, Maciej ma rację, pewnie avizo, bo wszystkie kartki zostały wysłane razem, do Ciebie też 🙂
@Piotrekk85, skoro Luba zazdrosna to znaczy, że zdjęcie dobrane świetnie, ale może rzeczywiście lepiej schować do szuflady niż wieszać w widocznym miejscu 😉
@Matt55 aka Darek25 ;), dziękujemy za życzenia, super, że do nas zaglądasz i mam nadzieję, że wkręci Ci się pomaganie innym, zbierzesz więcej rozwiązań, a potem wpadniesz na zlot społeczności.
@mabud73 nie życzę nikomu pogorszenia pogody, ale wiemy, że w Twoim przypadku ma ona duży wpływ na Twoją obecność tutaj, więc cierpliwie czekamy na jesień 😉 No i trend koszulowy od Waszych odwiedzin rzeczywiście niezmienny 😄
@Misiek62, Twoje "zaczepki" mają w sobie zawsze choć ziarno słuszności, więc zawsze będę brać do siebie, ale tak serdecznie 🙂 Super, że i do Ciebie dotarła kartka, w końcu jesteś jedną z osób, które są tu najdłużej.
@nikodem_dyzma, my też za Tobą tęsknimy 😉 Wychowuj tego Młodego Człowieka i wracaj 🙂
@Anonim, świetna koszulka! Na Śląsku zdecydowanie super! (Moja pierwsza dziewczyna była z Bytomia :D).
@p2225, no co Ty, toż to jedno z najbardziej konkretnych przywitań ze wszystkich! Dobrze się czyta, zwłaszcza po tak długim czasie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cały @Artur...mistrz hurtowych odpowiedzi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czekam cierpliwie, ale senior cały czas w domu i brak awizo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Miłośnicy zwierząt, dobrych trunków i inni, jak się cieszę, że kartki zaczęły do Was docierać! @vdsl2, Maciej ma rację, pewnie avizo, bo wszystkie kartki zostały wysłane razem, do Ciebie też 🙂
@Piotrekk85, skoro Luba zazdrosna to znaczy, że zdjęcie dobrane świetnie, ale może rzeczywiście lepiej schować do szuflady niż wieszać w widocznym miejscu 😉
@Misiek62, Twoje "zaczepki" mają w sobie zawsze choć ziarno słuszności, więc zawsze będę brać do siebie, ale tak serdecznie 🙂 Super, że i do Ciebie dotarła kartka, w końcu jesteś jedną z osób, które są tu najdłużej.
Skoro mam taką samą liczbę jak @Piotrekk85, to chyba faktycznie jestesmy pionierami... a co do rowerzystki... chyba czułem pismo nosem, że może wywoływać pewne reakcje 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
@p2225, no co Ty, toż to jedno z najbardziej konkretnych przywitań ze wszystkich! Dobrze się czyta, zwłaszcza po tak długim czasie 🙂
Hahah, minął rok, a moja druga część posta już dawno się sprawdziła. Nawet w ostatnich dniach LG dostało w końcu VoLTE póki co na brandzie, ale zawsze 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No proszę, do mnie przesyłka też dotarła, dzięki 🙂 Jestem w szoku, że tak szybko i w całości...
PS. Dzięki za wybranie mojej najtrafniejszej wypowiedzi 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś