- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎂 Konkurs „Forumowa Dziesiątka” z okazji 10 urodzin Nasz Orange 🎉
Na forum NO trafiłem w listopadzie 2024, a zarejestrowałem się pod koniec grudnia, więc to ledwie niecałe 2 lata temu. Poszukiwałem dla siebie lepiej odpowiadającej moim potrzebom alternatywy po wielu latach w abonamencie Orange i natrafiłem na interesującą ofertę flex, o której istnieniu do tej pory nie miałem świadomości, a wyszukiwarki skierowały mnie na forum. Cenię sobie uwagi użytkowników wynikające z praktyki i dlatego jeszcze przed rejestracją przeczytałem wszystkie tematy dotyczące flex, a niektóre po 2-3 razy 👍
Pozostanie na forum było dla mnie samego zaskoczeniem, bo do tej pory nie odczuwam potrzeby udzielania się na innych forach ani w mediach społecznościowych. Zdecydowanie zachęcająco podziało wyróżnienie tytułem Herosa, bo to też sygnał, że to co czasami napiszę może być dla kogoś przydatne 🚀
Ze dwa pierwsze miesiące w moim awatarze była dziewczynka-blondynka zanim się dopatrzyłem, że to wcale nie jest jakiś przypadkowy, sympatyczny stworek, który mi się wylosował na forumowy awatar 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎂 Konkurs „Forumowa Dziesiątka” z okazji 10 urodzin Nasz Orange 🎉
Na Forum trafiłem w 2020 roku. Przypadkiem..ktoś z branży powiedział mi o tym miejscu i z ciekawości wszedłem. Kilka dni czytałem w miarę dostępne posty i z przyjemnością prostowałem dość abstrakcyjne odpowiedzi na równie abstrakcyjne pytania o sieci i usługach operatora.
Tak mi od tamtego czasu zostało...
Jako, że bliska mi jest technika, to staram się pomóc jak tylko najlepiej umiem. Ot, cała historyja
- « Poprzedni
- Następny »