🎂 Konkurs „Forumowa Dziesiątka” z okazji 10 urodzin Nasz Orange 🎉

ROZWIĄZANE

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 493
  • 1873
  • 13

Przeklikałem dziś - na pierwsze znałem odpowiedź, a resztę potraktowałem "systemem" - wybrałem same A 😉 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 586
  • 3348
  • 0

No ale nie wszędzie dało się wybrać A, niestety 😁

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 742
  • 4410
  • 12

Czy wiadomo kiedy będą ogłoszone wyniki konkursu ?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 204
  • 2019
  • 2

@artur912, regulamin mówi jasno 😉 .

Zespół Nasz Orange
  • 873
  • 3285
  • 39

@artur912 Wynik będą ogłaszane jutro, @einsiedler prawidłowo wskazał żródło tej informacji. 😁

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2555
  • 11364
  • 100

@Mephritenapisał(-a)

Meh, spóźniłem się o jeden dzień z wzięciem udziału... 😉

Nie martw się, ja o parę dni, ale może dlatego że o parę dni to mniej boli nieuwaga 🙂 

Zespół Nasz Orange
  • 732
  • 9156
  • 44

No i po urodzinkach 🎂 - czas powoli wracać do rzeczywistości 😆

Ale za nim to się stanie, czas jeszcze rozstrzygnąć nasz Urodzinowy Konkurs. 🎂

Dziękujemy wszystkim za tak liczny udział oraz przede wszystkim za Wasze super opowieści związane z tym miejscem❣️ Bardzo miło było je czytać, będziemy do nich wracać i na pewno zapiszą się w historii naszej społeczności. nasz_orange_logo.png

Quiz wiedzy o forum nie należał do najłatwiejszych 🤯

Pokaż szczegóły

O ile pytanie o AMAZłote Herosy i ile średnio znajduje się postów w pogaduchach ( poprawna odpowiedź 20-25 tys.) nie sprawiły większości z Was problemów, 😁

ama.jpg zlote.jpg pogadu.jpg

to prawdziwym killerem - z tylko jedną poprawną odpowiedzią, okazało się pytanie o liczbę wszystkich Herosów od początku programu (było ich łącznie 45), choć można było ją dość łatwo odczytać z aktualizowanej co pół roku tabeli we wpisie poświęconym Przyjaciołom Nasz Orange . 👈
Za to świetnie poradziliście sobie z najdłużej panującym Herosem. Niemal wszyscy wiedzieli, że to @Piotrekk85, oddał ten tytuł dopiero ostatnio, po niemal 10 latach. 👏

piot.jpg

Odpowiedzi w pytaniu o odsetek rozwiązań przypadających na 100 tematów były bardziej zróżnicowane, a wystarczyło policzyć go z danych wyświetlanych na górze strony głównej Nasz Orange . 📄

rozw.jpg

Określenie w którym roku powstało najwięcej Pomysłów (było to rok 2020)
to niestety niemal czysta loteria - tylko dwa trafienia. 🎰 
O dziwo 100 000 użytkownik sprawił spore problemy, mimo że w ostatnim czasie, dla ułatwienia 🫣 oznaczyliśmy w odpowiednim temacie rozwiązanie - trzy poprawnie oddane głosy. 🎯 
Użytkownik z największą liczbą polubień
 na pewno nie był łatwy, sam miałem kilku kandydatów, a  to dobrze wszystkim znany @agat13💗

lajk.jpg

No i na deser coś ze statystyk z zeszłego roku, średni czas pierwszej odpowiedzi w nowym temacie - dzięki Waszej postawie, to oszałamiające 11 minut

czas.jpg

O ostatecznym układzie podium decydowały Wasze historie. Podliczyliśmy więc punkty za obie aktywności i tadaaaam. Oto wyniki:

🥇Nagroda główna: @j131 

Do wyboru: usługa Bez Limitu do wszystkich i pakietu 1 TB na 365 dni lub Nawigacja Orange i Cybertarcza Go na rok.

🥈 Nagroda 2 stopnia: @marcin0216@Glut @Misiek62

Do wyboru: usługa Bez Limitu do wszystkich i pakietu 150 GB na 93 dni lub Nawigacja Orange na rok.

🥉 Nagroda 3 stopnia: @ketrasaArtur@agat13@atlas_cudow@Matheusz@bluesmanniaki, @artur912

Do wyboru: usługa Bez Limitu do wszystkich i pakiet 25 GB na 30 dni lub Nawigacja Orange na rok.

Zwycięzców prosimy o dopełnienie regulaminowych formalności oraz przesłanie informacji o wybranej nagrodzie.📧

Laureatom serdecznie gratulujemy i życzymy nam wszystkim kolejnych, przynajmniej tak samo udanych 10 lat na forum. 🔟 Bez względu czy jesteście tutaj z nami od 10 lat czy dołączyliście całkiem niedawno - to właśnie Wy tworzycie to wyjątkowe miejsce! 💖

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2511
  • 11822
  • 75

Dziękuję i gratuluję 👏 

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4306
  • 21234
  • 102

Jak miło, że jakimś cudem załapałem się na nagrodę, bardzo mi miło :). Gratuluję zwycięzcy @j131 ! Gratuluję reszcie na podium.  👏

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16251
  • 67871
  • 878

Świetna zabawa, choć na chybił trafił z wyboru.

Gratulacje dla wygranych i wszystkich innych uczestników 

Dzięki, odezwę się, oczywiście