- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co miesiąc inna kwota mojej faktury / oczywiście coraz więcej do zapłaty za to samo :(
Druga sprawa co to jest za abonament 49,99 za telefon komórkowy ? Ty masz Orange Love ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co miesiąc inna kwota mojej faktury / oczywiście coraz więcej do zapłaty za to samo :(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak. Na aneksie do umowy mam 49,99 za numer komórkowy minus 2x po 5,- rabatu jak i minus 20,- za orange love.
edit. Tak to wygląda jak porównam umowę a fakturę za luty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kurczę faktycznie zaraz to sprawdzę ale z tym bogatym pakietem to by pasowało akurat 30,- ponad to, na co się zgadzałem.
edit. Dobra to jest 19,99 czyli Spotyfy i ja to chciałem. Co miesiąc to mam doliczane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A w tym załączniku poniżej jest specyfikacja cenowa i nie ma tam pakietu bogatego wpisanego ?
Edit
wyciągu z umowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na umowie nie widnieje na żadnej ze stron choćby wzmianka o pakiecie bogatym. Dopiero na fakturze za luty jest tak jak na screenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli wychodzi na to, że miałeś Pakiet Bogaty na próbę za pierwszy miesiąc 0 zł zgodnie z Regulaminem, należy zrezygnować z niego w dowolnym momencie. Dolicza zgodnie z cennikiem Orange Love 35,00 zł.
Podsumowując:
Musisz go wyłączyć przez kontakt z BOK i złożyć reklamację, która powinna zostać uznana.
Pakiet Bogaty na próbę - Regulamin.
Wejdź w Mój Orange w zakładkę Zarządzaj - Usługi i Pakiety i po zaznaczeniu TV sprawdź jakie pakiety masz aktywne. (podobne poniżej).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja to zgłaszam w tygodniu jak tylko będę miał sposobność pobrania szczegółów mojej nowej faktury to wtedy sprawdzę czy i tam widnieje że mam pakiet bogaty tak dla pewności bym miał czym atakować 🙂
Znając życie i tak będę musiał ten miesiąc opłacić z bonusem jak i zapewne kolejny bo aktualnie to HBO hula a już mam naliczany kolejny okres rozliczeniowy.
Co do MO to ja mam inne, już kiedyś ktoś mi pisał że mam jakieś nowe (nowy wygląd) MO a tam pewnych funkcji niema. Tej również.