Nie można wyświetlić tego widżeta.

#Agent w Zespole#

ROZWIĄZANE

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29503
  • 271

#Agent w Zespole#

@Wojciechnapisał(-a)

@bronzub @slav72 zwyczajnie miałem wolne 😘 Jaki ze mnie agent, jak mnie nawet wczoraj nie było. Chyba ślepy trop 🤣 Teraz dopiero nadrabiam powoli, co się dzieje 😎

Że tak powiem: tak...nie z nami te numery Bruner...yyy Wojtek 😁, agenci są specjalnie szkoleni aby kluczyć w zeznaniach i odsuwać od siebie tropy... tak że mamy Ciebie na oku @Wojciech 😎

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2701
  • 11130
  • 108

#Agent w Zespole#

Obstawiam że agentami mogą być @Michał  @Rafał  i @Wiktor. Co do celu misji to jest dużo możliwości  trzeba wybrać jedną odpowiednią 😎 🙂

Biorę też pod uwagę że celem misji może być promowanie  strony Biuro Prasowe Orange

Pozdrawiam 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1648
  • 13365
  • 2

#Agent w Zespole#

@Bartłomiej , Ty jesteś w tej chwili najbardziej podejrzanym za tworzenie mylnych tropów. Najpierw szybko polubiłeś mój ostatni post, a potem karramba! Tajfun przeszedł przez ten wątek. A @Rafał patrzy i pęka ze śmiechu. W dodatku, ktoś się bawi naszymi tematami. Dokleja, daje checkboxy i jest ich więcej niże teDoklejone.JPG

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5490
  • 18325
  • 186

#Agent w Zespole#

Ktoś tu już to zauważył, jako agenturalne zachowanie też oceniam @Wojciech a pisanie - bloga promowanie.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

#Agent w Zespole#

Ja obstawiam @Aśka_M . Takie mam przeczucie. Zresztą to jedyna płeć piękna w zespole NO. Chyba powinno być jakieś równouprawnienie. 

Pracuję w Orange
  • 1154
  • 8695
  • 23

#Agent w Zespole#

@Kimiriko napisał(-a)

Ja obstawiam @Aśka_M (..) powinno być jakieś równouprawnienie. 

@Kimiriko pewnie, że powinno 🙂 Też głosuję na siebie 🤣🤣🤣

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

#Agent w Zespole#

@Aśka_M chodź w sumie jak to mawiają. Równouprawnienie kończy się jak trzeba wnieść lodówkę na 3 piętro 😅

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14222
  • 58443
  • 706

#Agent w Zespole#

Stawiam na @Bartłomiej ..to pierwszy "typ"

Drugi to @Rafał ...

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29503
  • 271

#Agent w Zespole#

@slav72napisał(-a)

A może to jednak @Wiktor 😎@Michał 😎, a ich misja to uporządkowanie działu "Pomysły" 🤔

Do misji dołączyli @Rafał 😎@Bartłomiej 😎 😁

Edyta:

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu iż #Agentami w Zespole# są wszyscy z Zespołu NO, a ich zadaniem są ogólne porządki na forum ze szczególnym naciskiem na dział Pomysły oraz promowanie działu Baza Wiedzy i O Społeczności.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6346
  • 25930
  • 216

#Agent w Zespole#

Jedyne nietypowe działania Zespołu jakie ostatnio zauważyłem, to bardzo duża aktywność w dziale Pomysły. Dotychczas poszczególne pomysły albo nie były "zamykane" wcale, albo tylko w wyjątkowych przypadkach. Teraz mamy całą lawinę zamknięć (czyli de facto usunięć) pomysłów, nawet tych marginalnie rokujących. Nie wszyscy członkowie Zespołu są na tym polu aktywni. IMHO przodują w tym: @Michał, @Bartłomiej i @Rafał, może o nich chodzi?