- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Wojciechnapisał(-a)@bronzub @slav72 zwyczajnie miałem wolne 😘 Jaki ze mnie agent, jak mnie nawet wczoraj nie było. Chyba ślepy trop 🤣 Teraz dopiero nadrabiam powoli, co się dzieje 😎
Że tak powiem: tak...nie z nami te numery Bruner...yyy Wojtek 😁, agenci są specjalnie szkoleni aby kluczyć w zeznaniach i odsuwać od siebie tropy... tak że mamy Ciebie na oku @Wojciech 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Bartłomiej , Ty jesteś w tej chwili najbardziej podejrzanym za tworzenie mylnych tropów. Najpierw szybko polubiłeś mój ostatni post, a potem karramba! Tajfun przeszedł przez ten wątek. A @Rafał patrzy i pęka ze śmiechu. W dodatku, ktoś się bawi naszymi tematami. Dokleja, daje checkboxy i jest ich więcej niże te
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
Ktoś tu już to zauważył, jako agenturalne zachowanie też oceniam @Wojciech a pisanie - bloga promowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
Ja obstawiam @Aśka_M . Takie mam przeczucie. Zresztą to jedyna płeć piękna w zespole NO. Chyba powinno być jakieś równouprawnienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Aśka_M chodź w sumie jak to mawiają. Równouprawnienie kończy się jak trzeba wnieść lodówkę na 3 piętro 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@slav72napisał(-a)A może to jednak @Wiktor 😎 i @Michał 😎, a ich misja to uporządkowanie działu "Pomysły" 🤔
Do misji dołączyli @Rafał 😎 i @Bartłomiej 😎 😁
Edyta:
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu iż #Agentami w Zespole# są wszyscy z Zespołu NO, a ich zadaniem są ogólne porządki na forum ze szczególnym naciskiem na dział Pomysły oraz promowanie działu Baza Wiedzy i O Społeczności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
Jedyne nietypowe działania Zespołu jakie ostatnio zauważyłem, to bardzo duża aktywność w dziale Pomysły. Dotychczas poszczególne pomysły albo nie były "zamykane" wcale, albo tylko w wyjątkowych przypadkach. Teraz mamy całą lawinę zamknięć (czyli de facto usunięć) pomysłów, nawet tych marginalnie rokujących. Nie wszyscy członkowie Zespołu są na tym polu aktywni. IMHO przodują w tym: @Michał, @Bartłomiej i @Rafał, może o nich chodzi?