- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa wersja apki Mój Orange - 4.2.x (Android, iOS)
W Sklepie Play dla Androida została udostępniona nowa wersja aplikacji mobilnej Mój Orange.
Zmiany:
- Możliwość zapłacenia za faktury Blikiem i Kartą płatniczą z poziomu aplikacji z możliwością ich zapamiętania (kartę zapamiętuje się w app, Blik w aplikacji bankowej). Zapamiętanie powoduje szybszy/prostszy przebieg kolejnych transakcji.
- Możliwość ustawienia blokady aplikacji przed niepowołanym dostępem. Blokada chroniona PIN-em, lub odciskiem palca (przypominamy, że nie zastępuje to logowania do konta, jedynie zabezpieczenie dostępu do samej apki).
- Możliwość zeskanowania kodu doładowującego z kuponu (dla usługi na kartę) – app podstawi go do USSD lub sms do doładowania
Zachęcamy do aktualizacji i dzielenia się wrażeniami 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pobrana, ale dlaczego appka twierdzi, że wprowadzam błędny kod PIN ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 przetestowałem przez pin i odcisk palca i działa. Spróbuj może jeszcze raz w ustawieniach ustanowić pin.
@Piotrekk85 za dużo powrotu do przyszłości się naoglądałem ostatnio 😉 Ustawiłeś pin podczas pierwszego logowania, czy z poziomu ustawień apki?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafałnapisał(-a)@Misiek62przetestowałem przez pin i odcisk palca i działa. Spróbuj może jeszcze raz w ustawieniach ustanowić pin.
@Piotrekk85za dużo powrotu do przyszłości się naoglądałem ostatnio 😉 Ustawiłeś pin podczas pierwszego logowania, czy z poziomu ustawień apki?
@Rafał Dostałem ostrzeżenie, że jeszcze jedna próba i wyczyści konta... więc zrobiłem procedurę "drastyczną", usunąłem, zainstalowałem na nowo. W tym podejściu nie ustanowiłem PINu zabezpieczającego...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To ja dodam, że ta wersja aplikacji była już od kilku tygodni testowana przez @Anonim, @Piotrekk85, @mabud73, @Duke, @Jarek, @Matt55, @Wojcieszko, @BORAX, @Misiek62 i @p2225 i dzięki tym osobom możecie korzystać z bardziej dopracowanej aplikacji. Dziękujemy! 🙂
Gdyby ktoś z Was chciał dołączyć do testerów to warto wiedzieć, że jest to możliwe po osiągnięciu rangi Specjalista lub po zostaniu Herosem. Szczegóły tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiem tak, ta aplikacja to nieporozumienie, pokazuje cuda jesli chodzi o kwoty rachunku.
Pokazuje inny rachunek niz na stronie w profilu Mój Orange, na tę chwilę caly czas pokazuje u mnie ze mam do zaplaty 99zl na czerwono, gdzie ta kwota zostala juz dawno skorygowana i odjęta od rachunku bo zostala omylnie naliczona i jest takowa informacja na koncie Mój Orange i tam wszystko sie zgadza, nowego rachunku rowniez nadal nie widzi.
Takze jaką ta aplikacja ma synchronizację z kontem Mój Orange to jest parodia i az nie przystoi na firmę zeby taką aplikacje niedorobioną upubliczniać dla klientów.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »