- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie swiatłowodu Warszawa, ul. Mysłowicka
Piotrekk85 napisał(-a):
Niestety nikt tu nie ma wgląd w Twoje konto klienta, więc skontaktuj się z BOK i tam można to sprawdzić. Najlepiej wysyłać zgłoszenia przez mój Orange - wtedy możesz sprawdzić ich status.
Co do zgłoszeń z salonu, jeśli masz numer pod którym zostały zarejestrowane, ich status możesz sprawdzić na http://orange.pl/status
Poza tym zachęcam do zmiany na UPC, bo te setki osób piszących na profilu UPC na fejsie https://www.facebook.com/UPCpolska/ to przecież ja opłacam, by tam nikt nie przechodził.
Wywołałem @Artur do zabrania głosu. TO raz . Poczytaj facebooka Orange. Przyznaję, ja opłacam te nieprzychylne dla Orange wpisy, aby w tej walce wygrała Netia. Bo UPC ma w Tobie wielkiego sprzymierzeńca. O Orange nie wspomnę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdziłem na koncie Mój Orange co Orange dla mnie przygotował może tylko dla mnie super ofertę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kierus57, nie jestem w stanie przyśpieszyć odpowiedzi na zgłoszenia. Z kolei co do "Mam propozycję,żeby firma Orange w tych usługach, które się nie opłacają natychmiast wycofała się ze ich świadczenia." to już o tym pisaliśmy przecież. Powtórzę jednak - nie możesz oczekiwać, że jakakolwiek firma zainwestuje tam, gdzie nie ma szans na zwrot z inwestycji w rozsądnym czasie. Za to koszty technologii maleją, więc nawet tam, gdzie teraz doprowadzenie światłowodu jest nieopłacalne, np. ze względu na niewielką potencjalną liczbę użytkowników - za jakiś czas może stać się opłacalne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):@Kierus57, nie jestem w stanie przyśpieszyć odpowiedzi na zgłoszenia. Z kolei co do "Mam propozycję,żeby firma Orange w tych usługach, które się nie opłacają natychmiast wycofała się ze ich świadczenia." to już o tym pisaliśmy przecież. Powtórzę jednak - nie możesz oczekiwać, że jakakolwiek firma zainwestuje tam, gdzie nie ma szans na zwrot z inwestycji w rozsądnym czasie. Za to koszty technologii maleją, więc nawet tam, gdzie teraz doprowadzenie światłowodu jest nieopłacalne, np. ze względu na niewielką potencjalną liczbę użytkowników - za jakiś czas może stać się opłacalne.
@Artur, albo nie pamiętasz mojej sytuacji albo celowo nie chcesz merytorycznie do niej się odnieść. Dla przypomnienia: firma Orange wykonała podłączenie światłowodu na ulicy Mysłowickiej w Warszawie. Podłączyła prawie wszystkich poza mną . Powiem więcej: dzięki tej inwestycji podłączyła chętnych z innej ulicy ( Bohomolca 13) instalując splitter obok mojego domu. Argument o kosztach inwestycji jest chybiony. Ona została już wykonana, koszty zostały poniesione, teraz należałoby szukać chętnych do korzystania z dobrodziejstw światłowodu. Może mi doradzisz, jaką ofertę mam skierować do firmy , która reprezentujesz aby była dla niej zadowalająca i spowodowała jakąkolwiek reakcję w mojej sprawie.
PS. Tylko nie nakłaniaj mnie do odwiedzenia salonu Orange, bo jak wieści z facebooka Orange niosą, potrafią tam wysłać klienta do nie istniejącego salonu na Ursynowie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arturten sąsiad na Bohomolca 13 jest za mną, nie był oznaczony jako mogący korzystać z dobrodziejstw światłowodu i do tej pory według mapy zasięgu nie ma takiej możliwości. Ale już ma i bez tego. Widać są równi i równiejsi. To na pewno są jakieś " administracyjne" problemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie sprawa się wyjaśniła, są jakieś problemy z wykorzystaniem mojej indywidualnej linii wiec światełka nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimjeśli to nie tajemnica, to jakie to problemy?