- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Zastanawiam się nad ofertą telewizji z oragne. Mam pytanie czysto techniczne dotyczące samej instalacji czyli poprowadzenia kabli. Czy gniazdko z którego wychodzić będzie kabel z sygnałem zostanie zainstalowane w miejscu które sobie wybiorę czy to instalatorzy wybiorą "najlepsze" miejsce na te gniazdo. Dodatkowo czy po samej instalacji jeżeli dojdę do wniosku że chcę zmienić miejsce tego gniazda czy jest możliwe jego przeniesienie? wiadomo pewnie za dodatkową opłatą ale czy jest taka możliwość?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
potem przeniesienie jest za free
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
potem przeniesienie jest za free
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okablowanie
Z tego co wiem, to przeniesienie gniazdka kosztuje 30,75 zł.
Możesz zawsze samodzielnie podłączyć przedłużenie kabelkiem, poprowadzić gdzie chcesz i po problemie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okablowanie
A mam jeszcze jedno pytanie. Jeżeli mam już pociągniętą instalację w mieszkaniu ale od mojego poprzedniego operatora to czy instalatorzy będą mogli po prostu podpiąć usługi pod obecną instalację czy trzeba kłaść nowe okablowanie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okablowanie
Wydaje się że jak obecna instalacja będzie spełniała parametry to może być wykorzystana do nowej instalacji, tak jest w przypadku wykorzystywania kabli koncentrycznych przy przejściu na Orange Światłówód z kablówki, tzw. RFoG
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okablowanie
odgrzeję trochę tego "kotleta" i zachęcę Cię do tego, by oznaczyć odpowiedź, która Twoim zdaniem jest najbardziej przydatna (Zaakceptuj jako rozwiązanie).
Dzięki temu innym łatwiej będzie ją odnaleźć