- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
Od nieco ponad miesiąca cieszę się Funpackiem ze światłowodem 300Mbps. Pospieszyłem się więc nieco z zamówieniem - gdybym poczekał kilka tygodni miałbym szansę na FunBox 3.0 (to nie priorytet) i nowy dekoder. Obecnie posiadam FunBox 2.0 oraz dekoder UHD88.
Pytanie: czy zamawiając opcję Multiroom mogę prosić o dostarczenie nowego dekodera Samsung? Innymi słowy, czy można w ramach jednej usługi TV posiadać dwa modele dekodera?
Pozdrawiam,
Marek
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytałem wczoraj w salonie: w multiroom mogę dostać tylko UHD88. Cóż, szkoda. Poczekam po prostu z zamówieniem, może polityka w tej sprawie wkrótce się zmieni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom + nowy dekoder - światłowód
Witam
Domawiając usługę multiroom dostaniesz dekoder UHD 88 lub UHD 86 IPTV. Wątpię, żeby nowy dekoder był dostępny w opcji "dobieranej" (chociaż mogę się mylić...szczeguły w salonie). Mała porada. Jeżeli zdecydujesz się na multirooma, poproś w salonie o wypisanie zlecenia na montaż. Można wtedy w sprytny sposób uniknąć "ciągnięcia" kabla do drugiego dekodera i zastąpienia go zestawem bezprzewodowym liveplug który do przesyłania danych korzysta z instalacji elektrycznej mieszkania/domu. Niestety, nowe dekodery, jak na razie w największej ilości dostarczane są przy ofercie Orange Love...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytałem wczoraj w salonie: w multiroom mogę dostać tylko UHD88. Cóż, szkoda. Poczekam po prostu z zamówieniem, może polityka w tej sprawie wkrótce się zmieni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom + nowy dekoder - światłowód
nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi, która Twoim zdaniem jest najbardziej przydatna (Zaakceptuj jako rozwiązanie) , nie wykluczając również swojej własnej .
Dzięki temu innym łatwiej będzie ją odnaleźć