- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki jest u was czas oczekiwania na pojawienie się programu zaraz po przelaczeniu na inny pilotem. U mnie ten czas ostatnio sporo sie wydluzyl i nie wiem jaki moze byc problem
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie jak łapał laga przy przełaczaniu, to restart prądowy pomagał. Po przycisnięciu przycisku powinien ci max po 1 sekundzie przełaczyć. Przy wybieraniu z numeru może ze 3-4 sek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czas reakcji przy przełącaniu programów
@Patryk88 Zestaw Funbox2 - dekoder WHD80 sparowane po WiFi, przy przełączaniu guzikami +/- praktycznie od razu (1,2 sekundy), przy wybieraniu numeru kanału przyciskami numerowymi przełączenie trwa kilka sekund - około 5.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie jak łapał laga przy przełaczaniu, to restart prądowy pomagał. Po przycisnięciu przycisku powinien ci max po 1 sekundzie przełaczyć. Przy wybieraniu z numeru może ze 3-4 sek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zachęcam Cię do oznaczenia wpisu (jako rozwiązania), który Twoim zdaniem wydaje się najbardziej przydatny w założonym przez Ciebie temacie. Dzięki temu innym łatwiej będzie go odnaleźć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Patryk88 napisał(-a):Jaki jest u was czas oczekiwania na pojawienie się programu zaraz po przelaczeniu na inny pilotem. U mnie ten czas ostatnio sporo sie wydluzyl i nie wiem jaki moze byc problem
Jeżeli zmiana kanałów zauważalnie się wydłuża przyczyną może być awaria dekodera. Spotkałem się już z takim problemem. Zawsze możesz taki dekoder wymienić jeśli z tego powodu korzystanie z usługi stało się niekomfortowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem u mnie na vdsl dziala 1 sek. A u mojej mamy światłowód 3-4 sekundy dekoder samsung najnowszy nie wiem czy tak ma byc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taki urok dekodera, mam to samo na WHD88; pomaga raz na jakiś czas restart.