- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zmiana dostawcy Internetu przez światłowód w formule "przeniesienia" usługi do innego ope
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zmiana dostawcy Internetu przez światłowód w formule "przeniesienia" usługi do innego ope
Zapewne "rozwiązanie nie pasuje" cytując @marder z uwagi na brak systemu wymiany "komunikatów", bo chyba jeszcze nie wdrożono serwisu, w którym operatorzy mają realizować komunikowanie się w zakresie obsługi wniosków o zachowanie ciągłości świadczenia usług w związku ze zmianą dostawcy usługi dostępu do sieci Internet...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Przepis nie jest martwy. Kwestia niechęci bo w większości taka sprzedaż ma najniższą prowizję.
kompletne pudlo 😋
od kiedy wysokosc prowizji jest uzalezniona od sposobu rejestracji zamowienia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 sorry ale nie wiem o czym Ty piszesz. nie potrafie zrozumiec tego co napisales.
za to wiem dlaczego malo osob stosowało powroty z BSA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj dzwoniąc trafiłem na konsultanta, który słyszał o takiej procedurze o której tu piszemy, ale... twierdzi, że to komplikuje i przedłuża (!) sprawę. Zaproponował, żebym wypowiedział umowy z netią, a on mi zarezerwuje technika zaraz na 1 dzień po skończeniu umowy, który podłączy VDSL z Orange i żadnej długiej przerwy w dostępie do sieci nie będzie. Jest to możliwe, że to zadziała w taki sposób, czy też Netia będzie utrudniać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IMHO Netia nie będzie utrudniać i jaknajbardziej jest to możliwe. Powtórzę, że byłoby jeszcze bardziej prawdopodobne gdyby dotyczyło stacjonarnego telefonu.
- « Poprzedni
- Następny »