- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, ostatnio przeglądając BTS'y na stronie BTSearch natknąłem się na coś takiego - filtrowanie: BTSearch. Ogólnie to wybrałem na NetWorks! w wyborze sieci i mam parę pytań.
1. Niektóre stacje są nie współdzielone, czy są one tylko dla klientów biznesowych?
2. Czy wogóle mogą operatorzy mogą sortować stacje np. tylko dla klientów indywidualnych lub klientów biznesowych ?
3. Czy klienci Orange i NJU mogą się do nich łączyć (mam na myśli - łączyć się do nadajników T-Mobile współdzielonych w ramach NetWorks!) ?
4. Czy klienci sieci wirtualnych (MVNO) korzystających z Orange (np. Lajt Mobile) też się mogą łączyć z nadajnikami T-Mobile (współdzielonych w ramach NetWorks!) ?
5. Czy klienci T-Mobile i HEYAH i sieci MVNO korzystających z T-Mobile też mogą się łączyć z nadajnikami Orange (współdzielonych w ramach NetWorks!) ?
6. Czemu Orange nie ma pozwolenia UKE na stacjach T-Mobile i na odwrót? (Czyli czemu T-Mobile nie ma pozwolenia na stacjach Orange)?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ign24467 nadajniki współdzielone są dla dwóch , a czasem trzech operatorów, ale to dalej jeden nadajnik i jeden panel.
Po prostu ruchem kieruje administrator i tyle. W zależności od umów na konkretny nadajnik
1 i 2 idp: nie
3 i 4 do TM nie, ale do współdzielonych do części Orange, tak
5 odwrotnie , ale konsekwentnie j.w.
6 bo pozwolenie na administrator stacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ign24467 nadajniki współdzielone są dla dwóch , a czasem trzech operatorów, ale to dalej jeden nadajnik i jeden panel.
Po prostu ruchem kieruje administrator i tyle. W zależności od umów na konkretny nadajnik
1 i 2 idp: nie
3 i 4 do TM nie, ale do współdzielonych do części Orange, tak
5 odwrotnie , ale konsekwentnie j.w.
6 bo pozwolenie na administrator stacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Współpraca NetWorks! - jak to wygląda?
Wspólny maszt to jeszcze niekoniecznie wspólne nadajniki.