- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś zostałem wylogowany z apki FLEX, a po ponownej próbie logowania adresem e-mail i hasłem, trzeba podać jeszcze kod wysłany na e-maila.
To duże utrudnienie szczególnie w sytuacji, gdy zarządza się kilkoma kontami FLEX.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , jak logujesz się tylko na jedno konto to nie, ale tutaj chodzi o to że jak chcesz zalogować się na inne konto i wracasz do swojego, to ponownie należy wpisywać kod.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Apka FLEX - weryfikacja kodem z e-maila
Może wprowadzono wyższe poziomy bezpieczeństwa konta. Ale nic nie pisali o tym. Mnie jak na razie nie wylogowało, a na ten sam numer używam apki w dwóch telefonach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To chyba weryfikacja poprawności adresów e-mail. Po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu już nie potrzeba kodu z e-maila. Pewnie porządki robią wewmryfikujac w ten sposób poprawność adresów e-mail przypisanych do konta FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wygląda na to, że raz w miesiącu trzeba będzie zajrzeć do apki bo inaczej cię wyloguje... albo i nie... w każdym razie trzeba będzie się liczyć z taką koniecznością.
@Maciej_FLEX @Mariya_FLEX @Remi - ktoś? coś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro odpowiedź konsultanta Orange FLEX nie jest prawdziwa. Zaglądam często do apki FLEX i też następują wylogowania. Do tego jeszcze konieczność wprowadzania kodu z e-maila po ponownym logowaniu. Zaczyna to być mocno uciążliwe, szczególnie, jak ktoś ma więcej kont.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Żeby było trudniej, nawet przy jednym koncie, ale appce na dwóch różnych telefonach, wylogowało mnie z obu i wymagało nowego kodu do logowania w każdej z aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 ja miałem na trzech i ma każdym trzeba było podać kod + dwie sklonowane apki FLEX 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest problem panowie i panie. Za każdym razem ponowne logowanie wymaga hasła SMS.
Niestety zarządzam w rodzinie kilkoma numerami na różne maile i nie może tak to wyglądać. 🤨 Słabo.
@
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wystarczyło by jednorazowo weryfikacja lub możliwość wyłączenia w aplikacji po zalogowaniu. Obecnie logowanie jest bardzo utrudnione.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron Prawdopodobnie dla Ciebie kod z aplikacji (Authy, Google Authenticator) byłby lekarstwem na brak dostępu do kodu z wiadomości SMS.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »