- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🏆🥇 Ogłaszamy Herosów 2024 II 🥇🏆
Nadszedł jeden z naszych ulubionych momentów w roku 🙂 Wiemy już kto z Was, dzięki swojej aktywności i zaangażowaniu w pomaganie, przez kolejne pół roku, będzie nosić zaszczytny tytuł Herosa 🙂
Poznajcie wyróżnioną 1️⃣4️⃣
@agat13 , @ketrasaArtur, @Samotnick , @j131 , @Pablo5 , @andrzej1441 , @Ron , @Katani1 , @IreneuszCD , @Zeusek , @Arti_Kn_Pl , @Piotrekk85 , @marder , @tolek - DZIĘKUJEMY za kolejne pół roku w najwyższej forumowej formie 💪 Wasza aktywność, zaangażowanie w rozwiązywanie nawet najbardziej zawiłych wątków i nieustająca chęć pomocy niezmiennie robi na nas wielkie wrażenie 🧡
Dla przypomnienia - Wasze przywileje:
- Każdy Wasz "lajk" jest mnożony x2.
- Wasze awatary są wyróżnione.
- W menu po lewej (po rozwinięciu sekcji Specjalne) znajdziecie zamknięty, widoczny tylko dla Was niemoderowany dział.
- Po wejściu w swój profil możecie sprawdzić dodatkowe statystyki, pozostali mogą zobaczyć w nich Wasze Supermoce.
- W swoim profilu macie też miejsce na indywidualny opis. Śmiało! - skorzystajcie i napiszcie coś o sobie.
@Misiek62 , @slav72 Was serdecznie witamy w gronie Przyjaciół Nasz Orange. Dziękujemy za Wasze dotychczasowe rozwiązania, posty, lajki i obecność 🙂 Liczymy, że za kolejne pół roku oznaczymy Wasze awatary ponownie pomarańczową ramką Herosa 🙂
Gratulujemy wyróżnionym!💗
Jednocześnie zapraszamy wszystkich do włączenia się do naszej kosmicznej 🚀 misji pomagania. To właśnie dzięki skutecznej pomocy nasze forum jest chętnie odwiedzane przez wielu stałych i okazjonalnych użytkowników.
Co zrobić, aby zostać Herosem? Wystarczy być ambasadorem i aktywnie włączyć się w udzielanie odpowiedzi na pojawiające się pytania. Kolejne ogłoszenie Herosów już na początku 2025. Po więcej informacji zapraszamy na stronę Herosi Orange.
Dziękujemy!
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla wszystkich, zarówno nominowanych (którzy znaleźli się na liście najaktywniejszych) jak i wyróżnionych tytułem Herosa, czy Przyjaciela NO...Twórzmy razem z Zespołem to przyjazne wszystkim miejsce
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moje gratulacje. Liczyłem, że dalej będzie 16-tu Herosów. Nowych w tym półroczu nie ma, a dwóch znalazło się w gronie Przyjaciół NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla nowych Przyjaciół NO i tych co utrzymali OH 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja również gratuluję wszystkim co będą Herosami na kolejne półrocze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratuluję wszystkim nominowanym do Herosów NO 👏👏 oraz gratuluję wszystkim wyróżnionym Herosom 👏👏 a także przyjaciołom NO 👏 👏. Razem tworzymy zgrany team 😎
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka