- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W urodzinowym wpisie wspomnieliśmy o konkursie, który szykujemy. Teraz czas na więcej szczegółów.
Na początek info o nagrodzie – do zgarnięcia jest zaproszenie na III Złot Społeczności Nasz Orange.
Brzmi ciekawie, prawda? Co trzeba zrobić, żeby zdobyć zaproszenie?
Najlepiej podążać śladami naszych Herosów 😉
Zwyciężą 3 osoby, które w dniach 06.08.2018 - 31.08.2018 zbiorą najwięcej punktów. Punkty będą przyznawane i liczone za następujące aktywności:
- Ilość wpisów, które zostaną oznaczone jako rozwiązanie mnożona przez 3
- Ilość zgłoszonych pomysłów mnożona przez 1,75
- Ilość otrzymanych lajków mnożona przez 1,25
- Ilość komentarzy
- ilość przeczytanych postów mnożona przez 0,1
Dla przejrzystości musimy dodać, że zachowania sprzeczne z zasadami i regulaminem forum, np. zakładanie multikont i oznaczanie sobie samemu rozwiązań, dawanie lajków, czy spamowanie, automatycznie wykluczają z udziału w konkursie.
Ogłoszenie wyników zostanie opublikowane przez członka Zespołu Nasz Orange w tym temacie do 07.09.2018.
Herosi z wiadomych powodów nie biorą udziału w konkursie – z Wami widzimy się tak, czy inaczej 😉
Zlot wstępnie planowany jest na drugą połowę września (piątek 21 lub 28.09), ale nie jest to jeszcze termin ostateczny – potwierdzimy go w niedalekim czasie.
Spotkamy się w Miasteczku Orange w Warszawie. Zwycięzcy, będą mieli okazję poznać osobiście Herosów i członków Zespołu Nasz Orange oraz zobaczyć jak wygląda ono od środka, wezmą udział w zaplanowanych warsztatach i spotkaniach z pracownikami Orange. A wieczorem wspólnie spędzimy czas na pozlotowym afterparty. Integracja będzie trwała do późna, więc nocleg zapewnimy w ramach nagrody 😉
Na koniec pozostaje mi tylko sparafrazować cytat @Piotrekk85 którym już posłużyliśmy się w infografice; „Co będzie na zlocie, zostanie na zlocie :P”.
Do dzieła!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naszedł czas aby ogłosić wyniki.
Jak doskonale wiecie, żeby otrzymać nagrodę należało podążać śladami Herosów. Tym razem, nie dodawaliśmy minimalnych wymagań dla punktowanych aktywności, co przyniosło ciekawe efekty. ![]()
Żeby nie trzymać Was dłużej w niepewności, zwycięzcami konkursu są:
Serdecznie gratulujemy!!
Dodam, że w trakcie wyłaniania zwycięzców, zgodnie z zapowiedzią, szczególną uwagę zwracaliśmy na zachowania sprzeczne z zasadami i regulaminem forum. Z tego powodu z żalem musieliśmy wyeliminować z konkursu osoby bliskie wygranej.
Dla przypomnienia - nagrodą w konkursie jest zaproszenie na III Zlot Społeczności Nasz Orange. Zwycięzcy wkrótce otrzymają zaproszenie ze szczegółami w wiadomości prywatnej. ![]()
Tych którym nie udało się wygrać, a chcieliby poznać Orange „od kuchni”, zachęcamy do aktywności – kolejny Zlot może być Waszym Zlotem. ![]()
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Wojcieszkonapisał(-a)Pracownicy też mogą brać udział?
Myślę, że tak @Wojcieszko aczkolwiek Ty, Herosie, nie masz o co "walczyć" 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
A mi się podoba, że Zespół robi coś w kierunku zachęty
"Korpus dyplomatyczny" (OH)
co prawda nie ujawnił, czy ma w swoich szeregach swego kapelana
, ale i tak będzie miał zaszczyt godnego reprezentowania strony społecznej zlotu. Natomiast OH Pracuję w Orange i Zespół NO będą pod wielką presją, by pokazać się z jak najlepszej strony![]()
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Piotrekk85napisał(-a)
Pozs tym ostatnio często pojawiają się moje słowa więc ciekawi mnie co działo się na drugim zlocie? 🤔
@Piotrekk85, co było i nie jest, nie pisze się w rejestr. Po co wracasz pamięcią...jak nie pamiętasz?![]()
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Misiek62napisał(-a)
@Wojcieszkonapisał(-a)Pracownicy też mogą brać udział?
Myślę, że tak @Wojcieszko aczkolwiek Ty, Herosie, nie masz o co "walczyć" 😉
Pewnie @Misiek62, chociaż pytanie raczej o kolegę. Tylko jeszcze musi chcieć
Ja się bardzo cieszę, że będziemy się mogli spotkać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Piotrekk85napisał(-a)
Tu może być mały konflikt z uwagi na Kodeks Etyki Grupy Orange. Ew zróbcie wewnętrzny konkurs.
Nie rozumiem Twojego podejścia @Piotrekk85 , przecież pracownicy mogą być Herosami, to niby dlaczego nie mogliby (inni) podnieść swojego poziomu punktowego, i zostać zaproszeni na zlot?
- « Poprzedni
- Następny »