- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W urodzinowym wpisie wspomnieliśmy o konkursie, który szykujemy. Teraz czas na więcej szczegółów.
Na początek info o nagrodzie – do zgarnięcia jest zaproszenie na III Złot Społeczności Nasz Orange.
Brzmi ciekawie, prawda? Co trzeba zrobić, żeby zdobyć zaproszenie?
Najlepiej podążać śladami naszych Herosów 😉
Zwyciężą 3 osoby, które w dniach 06.08.2018 - 31.08.2018 zbiorą najwięcej punktów. Punkty będą przyznawane i liczone za następujące aktywności:
- Ilość wpisów, które zostaną oznaczone jako rozwiązanie mnożona przez 3
- Ilość zgłoszonych pomysłów mnożona przez 1,75
- Ilość otrzymanych lajków mnożona przez 1,25
- Ilość komentarzy
- ilość przeczytanych postów mnożona przez 0,1
Dla przejrzystości musimy dodać, że zachowania sprzeczne z zasadami i regulaminem forum, np. zakładanie multikont i oznaczanie sobie samemu rozwiązań, dawanie lajków, czy spamowanie, automatycznie wykluczają z udziału w konkursie.
Ogłoszenie wyników zostanie opublikowane przez członka Zespołu Nasz Orange w tym temacie do 07.09.2018.
Herosi z wiadomych powodów nie biorą udziału w konkursie – z Wami widzimy się tak, czy inaczej 😉
Zlot wstępnie planowany jest na drugą połowę września (piątek 21 lub 28.09), ale nie jest to jeszcze termin ostateczny – potwierdzimy go w niedalekim czasie.
Spotkamy się w Miasteczku Orange w Warszawie. Zwycięzcy, będą mieli okazję poznać osobiście Herosów i członków Zespołu Nasz Orange oraz zobaczyć jak wygląda ono od środka, wezmą udział w zaplanowanych warsztatach i spotkaniach z pracownikami Orange. A wieczorem wspólnie spędzimy czas na pozlotowym afterparty. Integracja będzie trwała do późna, więc nocleg zapewnimy w ramach nagrody 😉
Na koniec pozostaje mi tylko sparafrazować cytat @Piotrekk85 którym już posłużyliśmy się w infografice; „Co będzie na zlocie, zostanie na zlocie :P”.
Do dzieła!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naszedł czas aby ogłosić wyniki.
Jak doskonale wiecie, żeby otrzymać nagrodę należało podążać śladami Herosów. Tym razem, nie dodawaliśmy minimalnych wymagań dla punktowanych aktywności, co przyniosło ciekawe efekty.
Żeby nie trzymać Was dłużej w niepewności, zwycięzcami konkursu są:
Serdecznie gratulujemy!!
Dodam, że w trakcie wyłaniania zwycięzców, zgodnie z zapowiedzią, szczególną uwagę zwracaliśmy na zachowania sprzeczne z zasadami i regulaminem forum. Z tego powodu z żalem musieliśmy wyeliminować z konkursu osoby bliskie wygranej.
Dla przypomnienia - nagrodą w konkursie jest zaproszenie na III Zlot Społeczności Nasz Orange. Zwycięzcy wkrótce otrzymają zaproszenie ze szczegółami w wiadomości prywatnej.
Tych którym nie udało się wygrać, a chcieliby poznać Orange „od kuchni”, zachęcamy do aktywności – kolejny Zlot może być Waszym Zlotem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Wojcieszkonapisał(-a)Pracownicy też mogą brać udział?
Myślę, że tak @Wojcieszko aczkolwiek Ty, Herosie, nie masz o co "walczyć" 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
A mi się podoba, że Zespół robi coś w kierunku zachęty "Korpus dyplomatyczny" (OH) co prawda nie ujawnił, czy ma w swoich szeregach swego kapelana, ale i tak będzie miał zaszczyt godnego reprezentowania strony społecznej zlotu. Natomiast OH Pracuję w Orange i Zespół NO będą pod wielką presją, by pokazać się z jak najlepszej strony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Piotrekk85napisał(-a)
Pozs tym ostatnio często pojawiają się moje słowa więc ciekawi mnie co działo się na drugim zlocie? 🤔
@Piotrekk85, co było i nie jest, nie pisze się w rejestr. Po co wracasz pamięcią...jak nie pamiętasz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Misiek62napisał(-a)
@Wojcieszkonapisał(-a)Pracownicy też mogą brać udział?
Myślę, że tak @Wojcieszko aczkolwiek Ty, Herosie, nie masz o co "walczyć" 😉
Pewnie @Misiek62, chociaż pytanie raczej o kolegę. Tylko jeszcze musi chcieć Ja się bardzo cieszę, że będziemy się mogli spotkać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈Konkurs po urodzinowy🎈
@Piotrekk85napisał(-a)
Tu może być mały konflikt z uwagi na Kodeks Etyki Grupy Orange. Ew zróbcie wewnętrzny konkurs.
Nie rozumiem Twojego podejścia @Piotrekk85 , przecież pracownicy mogą być Herosami, to niby dlaczego nie mogliby (inni) podnieść swojego poziomu punktowego, i zostać zaproszeni na zlot?
- « Poprzedni
- Następny »