- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co się takiego stało, że jako adept Społeczności widziałem swoje zrzuty, natomiast teraz ich nie widzę? Mnogość obrazów była chociażby np. w temacie "Zatrzymane chwile" i potwierdzało faktyczny stan treści posta. Obecnie zrzuty widzę tylko podczas edycji i po wysłaniu ktoś jakby rzucił nomen omen na zrzut czapkę niewidkę
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tak mnie naszło zajrzeć do ustawień... sprawdź proszę czy przypadkiem w Twoim profilu nie masz postawionego "ptaszka" (checkbox'a) w wierszu - ignoruj HTML ?? Znajdziesz to w profilu "moje ustawienia" zakładka "preferencje" ... bo według mnie ten znacznik ukrywa użyte hiperłącza do użytkowników i obrazków !!!!!!!!!!
Sprawdziłem, brawo TY (misiek) - nie ma to jak człowiek sam się doceni 😉 dowartościuje 😄
PS. Przenieś oznaczenie rozwiązania na tego posta 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zrzuty ekranu w publicznych postach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
Jak dodajesz zdjęcie w poście chyba w wiadomościach prywatnych można podglądać swoje zdjęcia.
Tak, to zawsze widzę, i jest potwierdzone. Sęk w tym Piotrek (tak?), że publiczne być może mają ograniczenia-transfer jednostek informatycznych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
burebusek napisał(-a):Co się takiego stało, że jako adept Społeczności widziałem swoje zrzuty, natomiast teraz ich nie widzę? Mnogość obrazów była chociażby np. w temacie "Zatrzymane chwile" i potwierdzało faktyczny stan treści posta. Obecnie zrzuty widzę tylko podczas edycji i po wysłaniu ktoś jakby rzucił nomen omen na zrzut czapkę niewidkę
@Anonim ... może należałoby to zgłosić jako błąd NO, @Piotrek, albo @Mikołaj, @Wiktor, @Rafał, Panowie Moderatorzy, możecie zajrzeć wgłąb systemu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zakładki "zabezpieczenia" w Mój Orange
vdsl2 napisał(-a):
@zigh ja mam tak
@Anonim, powiedz mi, dlaczego widzę dopiero Twój zrzut po kliknięciu w "Cytuj"? Bo w normalnym odczycie posta widzę tak
▲Ten i poniższe wpisy zostały przeniesione z tematu Brak zakładki "zabezpieczenia" w Mój Orange - Moderator Wiktor▲
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim jakiś problem z przeglądarką lub systemem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@burebusek jakiś problem z przeglądarką lub systemem.
@Anonim , sprawdzałem. System nie wymaga żadnych działań i na poziomie ustawień wszystko ok. Może to u Was coś nie puszcza, bo na samym początku co chciałem zrobić (także z podpowiedzi), śmigało. Im dalej w las.... Nie gdybam. Sprawdzcie NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@burebusek jakiś problem z przeglądarką lub systemem.
Teraz mam tak i test mi pokaże w odczycie.
- « Poprzedni
- Następny »