Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zatrzymane chwile

Rafał
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Zatrzymane chwile

@Misiek62 pierwszy typ, był odpowiedzią na Twoje pytanie odnośnie ilości dat strzelanych Emotikon: Mrugający Już dopisałem tak by nie budziło to najmniejszych wątpliwości. Jeżeli chodzi o zwycięzce, to jak napisałem, osobie (użytkownikowi), który będzie najbliżej daty dopiszemy 500 ptk Emotikon: Mrugający

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

ex.PNGEmotikon: MrugającyKot pokazuje język...też w regulaminie przewidziano?

Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Zatrzymane chwile

@Rafałnapisał(-a)

@Misiek62pierwszy typ, był odpowiedzią na Twoje pytanie odnośnie ilości dat strzelanych Emotikon: Mrugający Już dopisałem tak by nie budziło to najmniejszych wątpliwości. Jeżeli chodzi o zwycięzce, to jak napisałem, osobie (użytkownikowi), który będzie najbliżej daty dopiszemy 500 ptk Emotikon: Mrugający

@Rafał moje dopytanie dotyczyło sytuacji gdy dwóch lub więcej użytkowników poda tę samą datę, która okaże się najbardziej trafną... co wtedy - 500 do podziału, czy każdy "zwycięzca" po 500 pkt?

mike278
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Zatrzymane chwile

26.10.2018
Wiktor
Poziom 46, Zespół Nasz Orange

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera hiperłącze

@Misiek62 napisał:

(...) moje dopytanie dotyczyło sytuacji gdy dwóch lub więcej użytkowników poda tę samą datę, która okaże się najbardziej trafną... co wtedy - 500 do podziału, czy każdy "zwycięzca" po 500 pkt?

@Misiek62

zrobimy to po olimpijsku ;-)... Aczkolwiek prawdopodobieństwo wystąpienia takiej sytuacji oceniam (pi razy oko) na mniej niż 1 do 100 ;-D

Matt55
Poziom 23, Odkrywca Przestworzy

Zatrzymane chwile

Obserwując tendencję do przyrostów użytkowników myślę, że ten moment nastąpi 23.08.2018 roku Emotikon: Bardzo szczęśliwy
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

Żeby tradycji stało się zadość, utrwaliłem 5800 tematów...

5800.PNG

Wiktor
Poziom 46, Zespół Nasz Orange

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera hiperłącze

Kiedyś się zastanawiałem, czy na podstawie tych wartości:

• liczba członków
  • liczba tematów
  • liczba rozwiązań

dałoby się (jakimś trafem!) uchwycić ciąg, do którego można by było zastosować wzór Emotikon: Bardzo szczęśliwy. Ale to było na początku... Chyba jeszcze nawet 20000 członków nie było Mrugający robot.

Teraz to raczej nie jest możliwe Smutny robot.

Matt55
Poziom 23, Odkrywca Przestworzy

Zatrzymane chwile

@Wiktor Aż taki z Ciebie pasjonat matematyki??? Ciekawe, może jednak kiedyś uda Ci się stworzyć wzór i teorię dotyczącą członków Nasz Orange. W sumie byłoby to nawet interesujące... Emotikon: Bardzo szczęśliwy
Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

@Matt55, "z przecieków" mi wiadomo Emotikon: Mrugający, że @Piotrekk85 jest matematykiem i u niego "ciąg" wyszedł z turbodoładowaniemEmotikon: Język Ale możesz Go się poradzić, bo kwalifikacje maEmotikon: Szczęśliwy