Nie można wyświetlić tego widżeta.

Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Myślał już ktoś nad dodaniem w statystykach, w profilu,  ilości przyznanych polubień? Takie małe info dla własnego sumienia, bez konieczności zliczania...

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5510
  • 18714
  • 186

@mabud73 wejdź w swój profil, nie widzisz? ja mam otrzymane i przyznane użytkownikowi... a łącznie,  mhmm, czy potrzebne?

• 2850
  • 4795
  • 121

Wiem @Misiek62 że są tabele, ale zbiorcze. Chodzi mi o dołożenie jednej linijki, sumy danych polubień w tabeli z ilością postów, polubień otrzymanych, rozwiązań i tematów.

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 391
  • 1436
  • 16

Dokładnie, widać na profilu liczbę polubień i postów. Bynajmniej u mnie również tak jest. Co do sugestii zmian w Nasz Orange fajnie jakby licznik powiadomień automatycznie odświeżał się, bo w przypadku, kiedy jestem w innej karcie przeglądarki i nie zobaczę jak mi się wyświetli nowe powiadomienie w dolnym pasku po prawej stronie to nie widzę czy mam coś nowego oraz ogólnie ile nowych pojawiło się podczas czytania i komentowania wątków. Obecnie trzeba odświeżyć stronę ręcznie by ten licznik zaktualizował się, ale to tylko moja mała sugestia. 🙂

• 2850
  • 4795
  • 121

@Matt55, co do Twojej sugestii, znalazłem do chroma (jeśli używasz tej przeglądarki) taki ciekawy dodatek "Easy Auto Refresh". Właśnie go pobieram i będę testował 🙂

@edit: krótkie zapoznanie się z powyższym dodatkiem i jest ok. Sam chyba będę używał tego narzędzia. Koniecznie trzeba tylko zmienić czas odswieżania z proponowanych 10sec na conajmniej 30, ponieważ przy 10sec nie zdążysz otworzyć nic w nowej karcie...no i oczywiście możliwość włączenia na dowolnych kartach...szkoda że wersja darmowa okrojona tylko do zmiany częstotliwosci odświeżania...

• 391
  • 1436
  • 16

W takim razie też wypróbuję ten dodatek. Skoro sam odświeża to już zawsze lepiej niż jest teraz, a w sumie więcej ustawień i tak chyba nie trzeba. 🙂 Dzięki za sugestię.

• 391
  • 1436
  • 16

Coś dzisiaj nie tak z Nasz Orange, bo każde powiadomienie wyświetla mi się pod rząd kilka razy, nawet po odczytaniu. Chyba jakiś błąd pojawił się albo coś u mnie nie tak. 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5510
  • 18714
  • 186

@Piotrek@Mikołaj@Rafał@Wiktor ... @Artur.. 😉 kogo by tu jeszcze "wywołać" ... kolejny raz czytam że forum nieintuicyjne, nie wiadomo jak założyć nowy temat... Przypnijcie proszę instrukcję - opis - na samej górze w "ogłoszeniach" czy jak...  

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1582
  • 21

Misiek62 napisał(-a):

... kolejny raz czytam że forum nieintuicyjne, nie wiadomo jak założyć nowy temat... Przypnijcie proszę instrukcję - opis - na samej górze w "ogłoszeniach" czy jak...  

Qrdemol! 😞

A pisałem na samym początku że będą problemy z tym skryptem i żeby raczej zaadaptować któryś z gotowych skryptów forum.....

No cóż, krakałem, i nie jest mi wesoło....

Poczekajmy jeszcze aż samuraje uruchomią zapowiadane poprawki i korekty...

Będzie lepiej!  😄

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6118
  • 109

Super, że dajesz znać, @Misiek62, mieliśmy to zrobić już jakiś czas temu, ale ciągle coś innego wpadało do zrobienia. Robi się! Dzisiaj będzie 🙂

+ mam pomysł 🙂 Ponieważ często zdarza się, że ktoś nie przeczyta zasad przed założeniem tematu to połączymy jedno z drugim i zobaczymy jak się będzie sprawdzać 🙂