- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
Jozefg napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):... kolejny raz czytam że forum nieintuicyjne, nie wiadomo jak założyć nowy temat... Przypnijcie proszę instrukcję - opis - na samej górze w "ogłoszeniach" czy jak...
Qrdemol! 😞
A pisałem na samym początku że będą problemy z tym skryptem i żeby raczej zaadaptować któryś z gotowych skryptów forum.....
No cóż, krakałem, i nie jest mi wesoło....
Poczekajmy jeszcze aż samuraje uruchomią zapowiadane poprawki i korekty...
Będzie lepiej! 😄
@Jozefg te "Samuraje" to Zespół.. ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przy okazji: wpis zaktualizowany - proszę, rzućcie okiem i dajcie znać czy według Was jest ok czy coś jeszcze byście zmienili 🙂
https://nasz.orange.pl/t5/Og%C5%82oszenia/Jak-za%C5%82o%C5%BCy%C4%87-nowy-temat-i-zasady-Nasz-Orange...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Jakie "samuraje"? 😄
Przy okazji: wpis zaktualizowany - proszę, rzućcie okiem i dajcie znać czy według Was jest ok czy coś jeszcze byście zmienili 🙂
https://nasz.orange.pl/t5/Og%C5%82oszenia/Jak-za%C5%82o%C5%BCy%C4%87-nowy-temat-i-zasady-Nasz-Orange...
Jeśli tylko Nowi zechcą otworzyć, to powinno być OK 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Jakie "samuraje"? 😄
@ArturJuż patrze okiem ....OK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):
Artur napisał(-a):
Jakie "samuraje"? 😄
https://nasz.orange.pl/t5/Og%C5%82oszenia/Jak-za%C5%82o%C5%BCy%C4%87-nowy-temat-i-zasady-Nasz-Orange...@ArturJuż patrze okiem ....OK
robimy offtop - mieliśmy rzucać okiem @Anonim a tu tylko mrugające widzę....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma takiej opcji...wywołaj np @Mikołaj z prośbą o przeniesienie posta lub też skopiuj go, wklej tam gdzie ma być a w błędnym poproś o usunięcie w np "zgłoś nieodpowiednią zawartość" czy jakoś tak Było to gdzieś już poruszone 🙂
@Edit: ...chodzi o uniknięcie niedomówień i bałaganu z nich wynikajacych...ach, jak ja lubię edycję i spam z nią związany. Mam nawet swoich wiernych wielbicieli, prawda @Misiek62 i @Piotrekk85 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):Nie ma takiej opcji...wywołaj np @Mikołaj z prośbą o przeniesienie posta lub też skopiuj go, wklej tam gdzie ma być a w błędnym poproś o usunięcie w np "zgłoś nieodpowiednią zawartość" czy jakoś tak Było to gdzieś już poruszone 🙂
@Edit: ...chodzi o uniknięcie niedomówień i bałaganu z nich wynikajacych...ach, jak ja lubię edycję i spam z nią związany. Mam nawet swoich wiernych wielbicieli, prawda @Misiek62 i @Piotrekk85
Luzik @mabud73 nie przeżywam 😉 najwięcej ponownych powiadomień było gdy Chłopaki masowo przenosili ...
a co do usuwania, to masz rację - jest jedynie "zgłoś"...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Darek25 napisał(-a):
No to jest może jakieś rozwiązanie, ale zdarza się, że np. dwa posty pod rząd opublikuje się i za każdym razem trzeba zgłaszać. Okey, dzięki za wyjaśnienie. Będę zgłaszał. 🙂
Oj tam, oj tam, @Matt55 nie każde posty pod rząd trzeba zgłaszać, przecież dla czytelności możesz w następujących po sobie odnieść się osobno do wypowiedzi innych użytkowników - tak jest OK... Zgłosić wypada posty zdublowane, albo inne "kwalifikujące się" ...