- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokonałem dzisiaj edycji posta użytkownika z pozycji cytuj. Dotyczy m.in. słowa pozniej (powinno być później). W podpowiedziach po spółgłosce "p" zostały wyświetlone z samogłoską "o", ale już bez spółgłoski "ź". Nie było żadnej podpowiedzi z samogłoską "ó" . Żeby dokonać edycji bez słownika, musiałem spowodować zamknięcie okienko podpowiedzi i najechać kursorem poza podkreślenie błędu i wracając strzałką w lewo przed błąd, backspace i dopiero dokonać korekty. Niestety, edycja tematu jest poza moim "zasięgiem" i jak wcześniej zgłaszałem, to należałoby zostawić moderatorom.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@burebusekJeszcze coś....
@Anonim, przeoczyłem. Co do innych wypowiedzi, to mam mieszane uczucia. Język polski w necie zszedł na przysłowiowe psy...zwłaszcza na popularnych forach. Nic, i nikogo nie usprawiedliwia, gdy się kaleczy ojczysty język. W tym konkretnym przypadku wszedłem tylko raz w słownik, by zasygnalizować problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słownik a błędy
@Anonim czasami użytkownicy nie zwracają uwagi, albo wręcz nie przywiązują wagi do pisania z użyciem "polskich" liter... i tak przekaz zazwyczaj jest czytelny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słownik a błędy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@burebusekJeszcze coś....
@Anonim, przeoczyłem. Co do innych wypowiedzi, to mam mieszane uczucia. Język polski w necie zszedł na przysłowiowe psy...zwłaszcza na popularnych forach. Nic, i nikogo nie usprawiedliwia, gdy się kaleczy ojczysty język. W tym konkretnym przypadku wszedłem tylko raz w słownik, by zasygnalizować problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słownik a błędy
@Anonim, @Anonim
darujcie słownikowi, on nie bada sensu zdania tylko co najwyżej poprawność pojedynczego słowa... więc "włożona" żaden słownik ani program sprawdzający pisownię, nie uzna za błędny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słownik a błędy
Słusznie @Misiek62 prawi, słownikowi darujcie, ino tym co pisać się im poprawnie nie chce darować nie należy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słownik a błędy
Jak widać na blogu Orange działa bez problemu podpowiadanie pisowni i innych stronach też a na NO już nie może sprawdzi to @Piotrek do wiadomość @Misiek62 @Piotrekk85 @Anonim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słownik a błędy
I na nasz orange w pełnym edytorze też możesz włączyć...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słownik a błędy
Piotrekk85 napisał(-a):I na nasz orange w pełnym edytorze też możesz włączyć...
@Piotrekk85Tylko zobacz jakie są tam błędy.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »