- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pierwszy zlot społeczności Nasz Orange
mabud73 napisał(-a):
A jakże by inaczej?! Bez tego by nic nie wypaliło 😉
Światłość ze światłowodową prędkością zstąpiła z niebios bram, więc tego mniejszego ojczulka trzeba ochrzcić innym mianem. Nie będziesz miał...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):
A jakże by inaczej?! Bez tego by nic nie wypaliło 😉
...Nie będziesz miał...
...innego operatora przed sobą, jakim jest Orange 😛
@edit: Żegnaj Warszawo 🙂 Czas do domku...czekam na drezynę. Z jednej strony radocha że do żonki, z drugiej smutno, że tak krótko 😞 No cóż...czekam cierpliwie na następny zlot 😉 Bywajcie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wstyd się przyznać, ale ja dopiero niedawno wstałem i zjadłem śniadanie. Wyszedłem wczoraj (a właściwie to było już dzisiaj) przed @mabud73, który dziś rano już do mnie dzwonił (!). Masz zdrowie, Maciej! 😄
@Piotrekk85, czyli nasz społecznościowy Mistrz Rozwiązywania Problemów zaskoczył niesamowitą skromnością.
@Anonim, choć chyba myślami często z Martą, to jako zjazdowy weteran był dla nas niemal jak współorganizator.
@Anonim, choć ze względu na pracę dotarł spóźniony, to szybko zaklimatyzował się na obu częściach.
@Jozefg, tak, jak się spodziewaliśmy, okazał się jednym z najmłodszych duchem i zarażał pozytywną energią.
Mistrz Rozwiązywania Problemów wśród Pracowników, czyli @Jarek też okazał się niezwykle skromnym człowiekiem. Na słonecznym orangowym patio ukrywał się w cieniu, więc mam podejrzenia, że jest wampirem 😉
@Mat, czyli nasz społecznościowy biegacz szybko się zaklimatyzował, ale to wcale nie dziwi, bo z wielu z nas znał się od dawna.
@bez_nazwy, czyli Michał, u którego z małą pomocą Społeczności właśnie podłączono Orange Światłowód wciągał w dyskusje o technologiach, współpracy i trudnym życiu sąsiedzkim 😉
Choć @Misiek62 nie mógł być z nami osobiście to był z nami duchem i często pojawiał się w rozmowach. Szef Mój Orange - Sebastian - również zwrócił uwagę na jego super aktywność w testach nowego konta.
@Serki zbierała opinie o nowych widokach w nowym koncie Mój Orange i dołączyła do nas też na wieczornej części.
Moderatorzy: @Mikołaj, @Rafał i @Wiktor, którzy na co dzień wykonują mnóstwo pracy "na zapleczu" rozmów w Nasz Orange, oczywiście też aktywnie uczestniczyli w obu częściach zlotu.
Ania, która pracuje nad czatem i @martaiwa też dały dużo z siebie na warsztatach. W dużej mierze to dzięki nim zostanie zmieniona ikona Herosów 😉
Był też nasz główny programista @PawelW, który widząc jak wiele macie pomysłów i ile pracy przed nim przez chwilę sprawiał wrażenie przerażonego ilością pracy, która go czeka, ale nowe pomysły ostatecznie bardzo mu się podobały.
@PiotrekDomanski i Wojtek Jabczyński, czyli przedstawiciele bloga Orange też byli i przypomnieli jak ważne jest dla nas to, co robicie nie tylko w Nasz Orange, ale i na blogu.
Za organizację zlotu odpowiadała @Natalia, którą wspierała @Anastasja. Zero wpadek. To się nazywa zorganizowanie! Przeogromne dzięki, Dziewczyny!
Najwięcej części prowadził szef Nasz Orange, czyli niezłomny i sympatyczny @Piotrek, a nad całością czuwał i wypytwał Was o pomysły @Remi, czyli szef kanałów kontaktu w Orange i nasz prywatny Steve Jobs 😉
Muszę Wam się przyznać, że nie spodziewałem się, że będzie AŻ TAK fajnie. Wy chyba też? Jesteście super ludźmi i bardzo, bardzo się cieszę, że mogłem poznać Was na żywo. Jestem zmęczony, ale bardzo zadowolony i z jeszcze większą przyjmnością będę odwiedzał Nasz Orange jeszcze częściej (tak, da się ).
DZIĘKUJĘ WAM!
A tych, którzy tym razem nie mogli się wybrać mam nadzieję poznać na następnym zlocie 🙂
Na zlocie byli też Ela, Piotrek i Tomek, którzy projektują z nami stronę i przedstawili projekty nowych widoków i funkcji Nasz Orange, które szybko przeprojektowaliście "po swojemu" 😄
I to wspólne projektowanie podobało mi się bardzo, prawie tak bardzo jak odgadywanie "kto to napisał", które prowadził @Piotrek 😄
A Wam? Która część podobała się najbardziej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur Od wczoraj jesteśmy już jak rodzina a czułem się jak bym pracował w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):
, miałem momentami wrażenie że to nie było pierwsze spotkanie. Wszyscy jacyś tacy znajomi 😉
Widzę że nie jestem osamotniony bo też miałem takie złudzenie.... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A ja od niedawna (bo od ok. 23), w końcu w domu 🙂 Trzeba ochłonąć po tylu wrażeniach 🙂
@Jozefg, tak, jak się spodziewaliśmy, okazał się jednym z najmłodszych duchem i zarażał pozytywną energią.
Oj zdecydowanie. Wielki podziw dla naszego najbardziej doświadczonego herosa 🙂
@PiotrekDomanski i Wojtek Jabczyński, czyli przedstawiciele bloga Orange też byli i przypomnieli jak ważne jest dla nas to, co robicie nie tylko w Nasz Orange, ale i na blogu.
Bardzo fajnie było osobiście poznać naszego rzecznika 🙂 Okazał się równie pozytywnie zakręcony, jak się tego spodziewałem 🙂 Szkoda, że nie mógł zostać dłużej 🙂
Za organizację zlotu odpowiadała @Natalia, którą wspierała @Anastazja. Zero wpadek. To się nazywa zorganizowanie! Przeogromne dzięki, Dziewczyny
I zdecydowanie, wypadły rewelacyjnie 🙂 Jesteście naprawdę genialne 🙂 Również dziękuję za wspaniałą organizację 🙂
Muszę Wam się przyznać, że nie spodziewałem się, że będzie AŻ TAK fajnie. Wy chyba też? Jesteście super ludźmi i bardzo, bardzo się cieszę, że mogłem poznać Was na żywo. Jestem zmęczony, ale bardzo zadowolony i z jeszcze większą przyjmnością będę odwiedzał Nasz Orange jeszcze częściej (tak, da się ).
DZIĘKUJĘ WAM!
A tych, którzy tym razem nie mogli się wybrać mam nadzieję poznać na następnym zlocie 🙂
Ja spodziewałem się, że będzie fajnie, ale że aż tak, także nie. 🙂 Było rewelacyjnie - i stało się tak dzięki ogromnej pracy, jaką wszyscy włożyliście w ten zlot - naprawdę bardzo się cieszę, że mogłem wziąć udział w tym spotkaniu 🙂 Jestem zachwycony, a po zlocie, jeszcze bardziej podziwiam waszą pracę. Dziękuję 🙂
A Wam? Która część podobała się najbardziej?
Oj, to byłoby trudne. Ale wyjątkowo - nie będę mieć problemu z wybraniem, tej, która podobała mi się najmniej 😄
A konkretnie... patio <haha> To znaczy patio jest śliczne, ale zbyt... hmm... sloneczne 😄
@Jarek też okazał się niezwykle skromnym człowiekiem. Na słonecznym orangowym patio ukrywał się w cieniu, więc mam podejrzenia, że jest wampirem 😉
Rozgryzłeś mnie (może kiedyś, się odgryzę i będę kąsać ^^)
Jeszcze raz dzięki za wszystko - cieszę się, że wszyscy mogliśmy się spotkać 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Remi, @Artur, @Jarek, @Piotrek, @Natalia, @Anastazja dzięki raz jeszcze za zaproszenie i za super organizację 🙂
@mabud73, @Jozefg, @Piotrekk85, @bez_nazwy, @Anonim super był Was poznać 🙂 Jesteście maga pozytywni 🙂
@Arturmoże wrzucisz nasze fotki na jakiś wirtualny dysk i chętnie zgramy sobie Nasze zdjęcia 🙂 Pozdrawiam i do następnego razu, tylko pliss nie koniec lipca!!!! 😜 😜 😜