- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Hm... Mały niuansik występujący tylko przy wersji desktopowej. Klikam na screena (@mabud73 pozwolisz, że zapożyczę motyw ):
otworzy się na ekranie, ale biały pasek nawigacyjny zasłania przycisk ZAMKNIJ (X) w prawym górnym rogu . Do przeżycia . Zawsze można kliknąć WSTECZ (←).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Wiktor, z tego co zauważyłem, czy w miniaturach czy w załączniku, nie ma "x", czyli to niedopatrzenie lub celowe zastosowanie "backspace"
@Piotrekk85, co do wyszukiwarki, w Twoim przykładzie (kilkukrotne pokazanie pogaduch) zauważyłem ze jest to efekt przenoszenia postów do innych wątków bez zmiany tytułu z poprzedniego na docelowy. Wyszukując pogaduchy, kliknąłem "pierwsze lepsze" i napisałem posta który ukazał się niestety w zatrzymanych chwilach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Artur napisał:
Wcześniejsza pozycja nazwy kategorii była zbyt rzucająca się w oczy, więc może wstawimy na dole? A może wystarczy jeśli będzie widoczna po kliknięciu w przycisk menu? Pomyślimy co zrobić, a póki kategorię można podejrzeć w pasku adresu.
W zasadzie... Wystarczy, że widać nazwę kategorii w pasku adresu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
mabud73 napisał:
@Wiktor, z tego co zauważyłem, czy w miniaturach czy w załączniku, nie ma "x", czyli to niedopatrzenie lub celowe zastosowanie "backspace"
Wcześniej w miniaturach był X. W załączniku go nigdy nie było. Myślę, że to nie było celowe . Ale nie robi to jakiejś większej różnicy.
Patrzę na ten screen... I... Zaczyna mi się chcieć pić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Dla mnie ta grafika jest za duża, to raz. Druga sprawa, że przy odpaleniu strony nie widzę nic innego na pierwszym planie i trzeba scrollować. To widok z MBA 11". Do tego schowałem pasek zakładek. Zresztą podobnie jest na telefonie. Nie podoba mi się pierwszy plan.
Poza tym to jeszcze bym zoptymalizował treść na białym pasku i go zmniejszył. Widzę w tym przypadku potencjał taki jak przy ramce iPhone'a. 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Jest naprawde dobrze, a najważniejsze przejrzyście.