- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[Konkurs] Świętujemy pierwsze urodziny Nasz Orange 🎉🎁
burebusek napisał(-a):Nie potrzeba Wam czegoś do zwilżenia śliny???
"Firmowy" kubek stoi, pewnie mieli tam właściwy napój...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):A jakże! Gdy @PawelW był zajęty kodowaniem nowej strony, @Rafał, @Mikołaj i @Wiktor zagadywali Was dla niepoznaki - @Piotrek i ja kleiliśmy dla Was koperty
@Artur jak długa jest lista "wyróźnionych" osobistą "laurką" ???
Jeszcze godzinka, może z minutami, zależy ile świateł mnie zatrzyma po drodze... i jak dużo wolniejszych ode mnie będzie jechało w tym samym kierunku, te moje codzienne 17 km, i sprawdzę czy skrzynka na furtce coś zawiera.
Kurcze, wszystkim tę samą rowerzystkę 😉 ... oj, tu personalizacja nie sięgła 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spersonalizowana pocztówka to najwyższy stopień wyróżnienia - trafi tylko do osób, które są z nami od dawna, aktywnie się udzielają i pomagają innym (mają na koncie przynajmniej jedno rozwiązanie). @Misiek62, spełniasz wszystkie warunki :))
P.S. Odnośnie rowerzystki to nie znamy wystarczająco dobrze Waszych gustów obrazkowych, aby wiedzieć jakie grafiki by podobały się każdemu z Was najbardziej, więc personalizacja tylko treści kartki 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Spersonalizowana pocztówka to najwyższy stopień wyróżnienia - trafi tylko do osób, które są z nami od dawna, aktywnie się udzielają i pomagają innym (mają na koncie przynajmniej jedno rozwiązanie). @Misiek62, spełniasz wszystkie warunki :))
P.S. Odnośnie rowerzystki to nie znamy wystarczająco dobrze Waszych gustów obrazkowych, aby wiedzieć jakie grafiki by podobały się każdemu z Was najbardziej, więc personalizacja tylko treści kartki 😉
Oj tam, @Artur, nie bierz aż tak do serca moich zaczepek 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okrężną drogą (przez osobistą asystentkę) przesyłka dotarła... Dziękuję. Pozdrawiam zespół w tym tych co to się nakleili koperty. 😉
PS. Przepraszam za kiepską jakość zdjęcia, ale zależało mi na tym żeby jak najszybciej udokumentować dotarcie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja dzwoniłem do W-wy i przesyłka jeszcze do mnie nie doszła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, za blisko mieszkasz albo masz awizo w skrzynce, ponieważ przesyłki są polecone 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do mnie też dotarła. Gdybym wiedział, że ten mój post kiedyś trafi na kartkę to bym go lepiej napisał 😛
Dziękuję 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):@vdsl2, za blisko mieszkasz albo masz awizo w skrzynce, ponieważ przesyłki są polecone 😉
No właśnie, a moje doświadczenie mówi, że polecone "idą" dłużej niż zwykłe, co prawda priorytet trochę poprawia statystyki doręczalności 😉