Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Infografika: historia Nasz Orange 🖼️

Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Wiadomość zawiera hiperłącze

Wspominamy dzieje naszej Społeczności od pilotażu, przez zlot, aż do pierwszej rocznicy. Gdy przygotowywaliśmy ten materiał godzinami czytając archiwalne posty – nie obyło się od zakręcenia się łezki w oku Emotikon: Szczęśliwy

Link dla urządzeń mobilnych: http://bit.ly/HistoriaNaszOrange

11 ODPOW. 11
mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Hmmm...mało mnie ostatnio w aktywności na NO, ale za to sporo w infografikach i Miasteczku Orange Emotikon: Język Dziękuję za wyróżnienie Emotikon: Mrugający
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Mnie też jakby mniej Emotikon: Mrugający w sensie że mniej piszę,

ale  zagladam.

Anonim
Nie dotyczy

Już wolę tego @Misiek62, niż "sprzątniętego" sprzed nosa tego zza krat Emotikon: Mrugający

p2225
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

A moje konto w tym czasie zdążyło być dwukrotnie przywracane na NO. Świetne forum, świetni ludzie Emotikon: Szczęśliwy
Matt55
Poziom 23, Odkrywca Przestworzy

To tylko rok, a tyle wydarzyło się w tym czasie i powstało mnóstwo wirtualnych wspomnień. Nasz Orange to wyjątkowa, unikalna i fantastyczna społeczność. Oby przetrwała jak najdłużej. Emotikon: Szczęśliwy
Matt55

Skoro tutaj tak wiele o historii Nasz Orange mam kilka pytań:
1. Jakie było pierwsze pytanie na Nasz Orange?
2. Kiedy zrodził się pierwszy pomysł na Nasz Orange i jak długo trwały prace nad uruchomieniem strony?
3. Jak Zespół Orange wspomina pierwszy dzień funkcjonowania Nasz Orange? Jakie to było dla was uczucie? Emotikon: Szczęśliwy
Mikołaj
Poziom 47, Zespół Nasz Orange

Wiadomość zawiera hiperłącze

@Matt55

Do opowiadania o początkach wywołam przede wszystkim @Piotrek. Zresztą to do niego, zdaje się, należy pierwszy wpis. Od siebie napiszę, że początki kojarzę z pewnym zamieszaniem, Zakłopotany mężczyzna niepewnością, Sfrustrowany mężczyzna ale też pozytywną energią jaką wywoływały wasze reakcje. Bardzo szczęśliwy mężczyzna

Piotrek
Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy

Wiadomość zawiera obraz

Matt55 napisał(-a):
Skoro tutaj tak wiele o historii Nasz Orange mam kilka pytań:
1. Jakie było pierwsze pytanie na Nasz Orange?
2. Kiedy zrodził się pierwszy pomysł na Nasz Orange i jak długo trwały prace nad uruchomieniem strony?
3. Jak Zespół Orange wspomina pierwszy dzień funkcjonowania Nasz Orange? Jakie to było dla was uczucie? Emotikon: Szczęśliwy

Pierwszy pomysł na zmiany starego forum to rok 2015 - ojjj jak to dawno było Emotikon: Szczęśliwy
Następnie powstał szkielet, pierwsze wersje, testy i wiele wysiłku, a jednocześnie frajdy by w połowie lipca 2016 pokazać światu (Wybrańcom) Nasz Orange w pierwszej wersji.
Moje wspomnienie pierwszego dnia to podekscytowanie, niepewność Waszych reakcji i wszędobylski @Artur - co mu zresztą pozostało do dziś Emotikon: Szczęśliwy Pierwsze reakcje jeszcze bardziej nas nakręciły i niepewność stopniowo znikała, do dziś czytając wpisy jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.

Dziś po roku od startu NO jest zupełnie inne. Nie dzięki temu jak zmieniło się wizualnie, bo to nie jest aż trudne (prawda @PawelW?Emotikon: Szczęśliwy)

Nasz Orange jest wyjątkowe bo jest tworzone przez Was za co bardzo dziękujęEmotikon: Szczęśliwy

Z ciekawostek moje biurko w dzień uruchomienia wyglądało tak Emotikon: Szczęśliwy

IMG-20160715-WA0000.jpeg

Matt55

Właśnie, a jak wspomina prace nad Nasz Orange i pierwszy dzień funkcjonowania strony oraz pierwsze spotkanie "na żywo" z ludźmi, którzy aktywnie udzielają się na forum, @Artur @Wiktor @Remi oraz pozostali z zespołu Nasz Orange? Jakie to były dla Was uczucia? Emotikon: Mrugający