- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ograniczony transfer na zagraniczne serwery
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś ip znow wrocily do tych poprzednich 83.30, 83.26, i dalej to samo połowa stron ledwo co sie laduje, śmieszą mnie osoby, ktore bronią tego operatora, przecież ok, to nie jego wina jak polowa stron internetowych nie dziala, niech nie dziala, a co tam, a za usluge i tak będziesz bulił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tomtom96 napisał(-a):Dziś ip znow wrocily do tych poprzednich 83.30, 83.26, i dalej to samo połowa stron ledwo co sie laduje, śmieszą mnie osoby, ktore bronią tego operatora, przecież ok, to nie jego wina jak polowa stron internetowych nie dziala, niech nie dziala, a co tam, a za usluge i tak będziesz bulił.
@Tomtom96 Jaka strona ci nie działa przy tych 83.30, 83.26 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim choćby facebook ledwo 1mb/s a przeglądanie osi czasu wygląda tak ze trzeba czekac jakis czas az sie obraz naladuje a o filmie to juz moge zapomniec żeby sie włączył, wczoraj miałem inny adres ip zaczynający sie na 83.8 bodajże, wszystko śmigało aż miło, filmiki na facebooku ładowaly sie w full hd bez ani jednego zacięcia, teraz 240p nie chce sie włączyc w ogole, Te ip albo są blokowane albo po prostu cały ten węzeł, przez ktory przechodzi to połaczenie jest uwalony w jakis tam sposob,
Jesli ktoś pisze ze orange nie gwarantuje jakiejś tam prędkosci czy coś w tym stylu, to ok, ale nie w przypadku, w ktorym jest możliwe rozwiązanie tego problemu, bo wczoraj jakoś miałem inne ip niz te ktore mam od miesiąca i wszystko działało, więc musi sie dać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 Niestety nie pokazuje mi serwerów w Żywcu, ale czego wymagać od łącza za 40zł, jestem mega zadowolony i to chyba najważniejsze...
Życzę wszystkim takiego zadowolenia z usług, zwłaszcza klientom orange ... ale to chyba jak w moim przypadku dopiero po zmianie operatora
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To kliknij sobie na "Zmień serwer" i wpisz tam "Zywiec", tylko przez "Z" a nie "Ż". Wejdź przez strone beta.speedtest.net/pl
U mnie bez zmian, wszystko http://beta.speedtest.net/pl/result/6431337324
Może faktycznie @Artur albo @Remi zainteresujecie się tym problemem z perspektywy blokowanych IP? Bo na wybranych pulach IP są jakieś ograniczenia, jakby były dane na tym IP kolejkowane i kropka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale Frankfurt wygląda tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie w ogóle nie pokazuje mi serwerów w Żywcu obojętnie jak bym nie wpisywał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tomtom96 napisał(-a):@vdsl2 choćby facebook ledwo 1mb/s a przeglądanie osi czasu wygląda tak ze trzeba czekac jakis czas az sie obraz naladuje a o filmie to juz moge zapomniec żeby sie włączył, wczoraj miałem inny adres ip zaczynający sie na 83.8 bodajże, wszystko śmigało aż miło, filmiki na facebooku ładowaly sie w full hd bez ani jednego zacięcia, teraz 240p nie chce sie włączyc w ogole, Te ip albo są blokowane albo po prostu cały ten węzeł, przez ktory przechodzi to połaczenie jest uwalony w jakis tam sposob,
Jesli ktoś pisze ze orange nie gwarantuje jakiejś tam prędkosci czy coś w tym stylu, to ok, ale nie w przypadku, w ktorym jest możliwe rozwiązanie tego problemu, bo wczoraj jakoś miałem inne ip niz te ktore mam od miesiąca i wszystko działało, więc musi sie dać.
A orange cokolwiek gwarantuje ??? Bo moim zdaniem chyba tylko traumę i migrenę swoim Klientom, zwłaszcza po kontakcie z bok.