- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, niedługo będę mieć możliwość montażu światłowodu w swoim domu, tylko mam pytanie.
Czy dałoby radę, żeby światłowód był tak poprowadzony ze słupa do mojego domu tak jak to przedstawiłem na obrazku? Czy do innego miejsca musi być? + chciałbym, żeby ten kabel nie przechodził w domu tylko na zewnątrz pod "poddaszem".
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim ganeralnie decyzja nalezy do montera, ale monter tez czlowiek i jesli nie przesadzisz z "wymyslaniem" trasy okablowania to spokojnie dogadasz sie z nim👍😀 mysle ze nie powinno byc problemu w Twoim przypadku i napewno sie dogadacie😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim ganeralnie decyzja nalezy do montera, ale monter tez czlowiek i jesli nie przesadzisz z "wymyslaniem" trasy okablowania to spokojnie dogadasz sie z nim👍😀 mysle ze nie powinno byc problemu w Twoim przypadku i napewno sie dogadacie😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu.
@Anonim Monter powinien wykonać instalację zgodnie z Twoimi wskazówkami. Jeśli nie są technicznie poprawne wskazać rozwiązanie dogodne dla obu stron. Zawsze możesz przygotować trasę dla kabla. Zastanów się którędy bezinwazyjnie i bezpiecznie go poprowadzić i jeśli możesz porób przebicia i przewierty przed wizytą technika. Myślę, że będzie zadowolony i zrobi tak jak mu powiesz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu.
@Anonim Instalacja jest uzależniona od warunków w terenie. W zależności od odległości od słupów i Twojej wizji technicznej, oraz możliwości czy norm technicznych. Nikt tu nie podpowie jak to zrobić bo uwarunkowań jest tyle, że najlepszy opis nie pomoże. Jestem jednak przekonany że wszystko ustawisz z technikami z Orange. Nie przejmuj się na zapas. Uczestniczyłem w dziesiątkach instalacji i nie pamiętam, aby monter nie uwzględnił zadania czy prośby abonenta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż światłowodu.
firmy podwykonawcze mają płacone od wykonanej instalacji i z reguły mają tak skonstruowane umowy, że muszą zrobić instalację nawet jakby klient nie wiadomo o i jak chciał. Szczególnie jeśli jest umowa BSA. A niektórzy ludzie są dziwaczni i mają straszne wymagania...
ale tego się już nie przeskoczy...
- « Poprzedni
- Następny »