- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Cześć,
Piszę ponieważ w środę wieczorem byłem w salonie złożyć wniosek o przeniesienie numeru do Orange na kartę a później chcę przejść na flex, dostałem potwierdzenie sms po wyjściu z salonu od Plusa oraz mailowo od orange a następnego dnia sms (wczoraj) od Orange, że numer zostanie przeniesiony 08.11, czyli dzisiaj i tu moje pytanie bo zawsze było tak, ze po północy obecna karta traciła zasięg i trzeba było przełożyć nową kartę, ale tym razem wciąż karta od Plusa jest aktywna żadnego potwierdzenia a po sprawdzeniu statusu zamówienia które otrzymałem na maila jest : zakończone
po sprawdzeniu na kilku stronach internetowych do jakiej sieci należy mój numer nadal widnieje Plus, czy numer zostanie przeniesiony w ciągu dnia czy mam się kontaktować z kimś z Orange ? bo niestety pierwszy raz spotyka mnie taka sytuacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Wyłącz i włącz telefon. Sprawdź czy działa karta SIM Orange. Jeśli nie to poczekaj do jutra 09.11 czyli 24h, wszystko powinno być ok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Telefon restartowałem, żadnych zmian, SIM Orange wkładałem przed chwila niestety nie ma zasiegu, w takim wypadku pozostaje czekać, dzięki 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Już jest wszystko jasne, przed chwilą dzwoniłem na BOK i Pani powiedziała, że wszystko jest ok i zatwierdzone w Plusie jak i Orange tylko, że przeniesienie ma nastąpić z 08.11 na 09.11, czyli dzisiaj po północy i numer w Orange powinien być aktywny jutro.
Mam nadzieje, że wszystko będzie działać bez problemów jako, że długi weekend oraz dzięki za pomoc 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
@Piotrekk85 , więc będzie numer działał jutro, dlatego nie ma znaczenia że jutro sobota i dział pracuje dziś do 19. System pracuje 24h.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Przy okazji, jeśli jutro (sobota) będzie mój numer przeniesiony to czy bez problemu będę mógł się przenieść i aktywować Orange Flex?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Ja osobiście nie lubię nic załatwiać w Orange w długi weekend - jak coś się zepsuje, to nie wiele się zrobi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Praktyka uczy aby w takim ciągu karta była w sieci minimum 24h i dopiero wtedy dalej działać. Dzięki temu prawdopodobienstwo że coś się pozajaczkuje będzie mniejsze.
- « Poprzedni
- Następny »