- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
@Tob tylko narzekasz na forum NO, widać Orange ci nie pasuje, tak jak jego usługi, co do kontaktu z Orange, wszak jest darmowy czat, inna sprawa że mało który Operator gwarantuje darmową infolinię, można zadzwonić z sim innego Operatora i koszty będą zerowe, jak masz rozmowy bez limitu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
@Piotrekk85napisał(-a)
A jak dzwonisz na infolinię kolejową czy linii lotniczej to ile płacisz?
Nie jestem związany umowa na dwa lata 🙂 Są to jednorazowe usługi ograniczone krotkterminowo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
@Anonimnapisał(-a)@Tob tylko narzekasz na forum NO, widać Orange ci nie pasuje, tak jak jego usługi, co do kontaktu z Orange, wszak jest darmowy czat, inna sprawa że mało który Operator gwarantuje darmową infolinię, można zadzwonić z sim innego Operatora i koszty będą zerowe, jak masz rozmowy bez limitu.
Narzekam na jedna z kilku usług posiadanych. Czy forum jest tylko do wysyłania peanów ? Jeśli chodzi o jakość obsługi czy zawartości oferty programowej tv mam uwagi i je wyrażam. Przeszedłem kilkudniowe reklamacje i awarie z tym pomarańczowym operatorem monopolista i dziele się z tym z innymi. Masz z tym jakiś problem, nierozumiem czemu miałbym chwalić jeśli coś jest skrajnie złe realizowane. Od tak dużego operatora z takim potencjałem oczekiwałbym wyższej jakosci. To dziwne?
PS. numer telefonu mam tez w tej sieci jak nietrudno zrozumieć moje żale wobec płatnej obsługi klienta:-)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
A płacę liniom kolejowym miesięczny abonament za gwarantowane usługi? A poza tym jak dzwonię do BOK linii lotniczych zarówno polskich i zagranicznych to ja nic nie płacę. Pewnie wyjątkiem są niektóre tanie linie lotnicze. Ale jak Orange będzie wyceniał swoje usługi, które aktualnie mam u nich na łącznie 20 zł miesięcznie to zrozumiem, że za każdy ruch klienta będą naliczać opłatę. Aktualnie mam usługi wycenione na łącznie kilkaset złotych miesięcznie i tego typu tłumaczenia mnie nie przekonują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
Jeśli płacisz Orange kilkaset złotych miesięcznie opłat stałych dla Orange, to chyba nie dzwonisz na 510100100?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
Widzę, że tutaj nocujesz bo o której porze coś napiszę natychmiast odpisujesz. Tak dzwonie na taki numer. Innego nie znam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
@Piotrekk85napisał(-a)
Wystarczy sobie skonfigurować powiadomienia. A nie zaczynać argumenty personalne gdy się kończą.
Odpisz mi w temacie kanałów telewizyjnych 😬
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoc techniczna
@Piotrekk85napisał(-a)
Wystarczy sobie skonfigurować powiadomienia. A nie zaczynać argumenty personalne gdy się kończą.
Rozwiń temat proszę. Najlepiej link do takiej informacji na stronach Orange.