- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadchodzą duże zmiany w Orange Love.
Telepolis jak dostaje cynk to pewnie od razu z cenami tylko dawkuje info.
Jak pisałem post to jeszcze nie było 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 porozmawiaj z menedzerami to Ci wytłumaczą dla kogo ta oferta i dlaczego jest tak dobra haha wtedy wszystko będzie takie proste 😁😁😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Osobiscie to nie widze zmian, GB tylko wzrosna za stosunkowo do obecnej oferty wieksza cene. Najwyzszy pakiet TV minimalnie stanieje, a do Internet 4G dadza 100GB do wykorzystania. Wielka burza bo ujednolica oferte by 5 umow nie podpisywac, na C+ taki, Polsat taki, maksymalny taki itp. Miesiecznie z dzierzawa wychodzi mi 360zl, teraz wychodzilo by 320 xD Roznica jest ale przy duzej ilosci uslug. Napewno oferta nastawiona jest na uzytkownikow komorek, i telewizji. Dopiero sie dzis zastanawialem dlaczego w salonach maja pytac o przeznaczenie komorki oraz jak duzo internetu zuzywamy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No i widzę pewną nieciągłość logiczną - jak mam uruchamiać pakiety telewizyjne za darmo, w dowolnym momencie i bez podpisywania umów skoro nie mam dekodera??
W dalszym ciągu nie widzę ceny na pakiet optymalny?
Artykuł ma tytuł - Pakiety telewizyjne bez umowy - ale napisany jest z lekka ujmując - dziecinnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Morciak nie doszukuj się logiki w artykułach opartych na przeciekach. Dopóki oferta nie wejdzie komercyjnie nikt z pracowników Ci o niej nic nie powie (przynajmniej nie powinien, bo grożą za to konsekwencje służbowe), tak samo jak Orange nie opublikuje żadnych oficjalnych informacji czy regulaminów, na których będzie się można opierać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Morciak żeby mieć tv od ORANGE musisz podpisać umowę na funpacka albo Love z TV. Pakiet optymalny jest pakietem wyjściowym do którego dobierasz kolejne pakiety jeżeli chcesz rozszerzyć tv. Kosztuje on 29.99zl jeżeli ma to jakieś znaczenie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej!
Dziękuję za wasze odpowiedzi. 08.03 jest w piątek. Jeśli będzie tak jak napisał @s_a_t_a_n - to nie będzie to żadną rewelacją - konkurencja już dziś oferuje lepsze warunki pod kątem zarówno oferty programowej jak i cenowej.
Problem z Orange został dobrze zauważony przez @Piotrekk85 - firma nie posiada ofert "pod adres", dostosowanych do miejscowych warunków konkurencji.
Jasne, patrzę na zagadnienie ze swojej perspektywy tj możliwości wyboru dostawcy usług internetowych i telewizyjnych z szerokiej palety firm ale na tym polega właśnie rynek na którym to popyt i podaż reguluje zasady gry. Jasne, jak ktoś dał się złapać na umowę z okresem zobowiązania to ma problem i obecnie znajduje się w trybie "mamy cię" ale ja nie podpisuję takich umów już od jakiegoś czasu i o dziwo - dostawcy są w stanie przedstawić takie umowy. Ba - u mnie parametry internetu via LTE są znacznie lepsze niż raportowane przez was parametry usług kablowych.
Reasumując - poczekam do piątku aby zapoznać się z ofertą Orange 😉 bo w chwili obecnej, tak jak napisałem powyżej - brak jest ciągłości logicznej w przekazie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Morciak ja Ci napisałem tak jak jest teraz. A jak będzie? Mogę to skwitowac uśmiechem 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pierwsze zmiany programowe już się pojawiły. Nowa i Fokus w HD, oraz WPolsce 4K, który to z 4K ma niewiele wspólnego. Czy ktoś ma wiedzę czy kanały Eska, Eska Extra, Stars TV także pojawią się w HD?
Czy zmiany umożliwią nagrywanie w chmurze, czy w ogóle planują?