- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO w Orange LOVE
s_a_t_a_n napisał(-a):przez miesiac masz pelen pakiet tv:
"Informujemy, że Pakiet Maksymalny na miesiąc w prezencie w ramach nowej oferty pakietów Orange TV dotyczy tylko kanałów live z Pakietu Maksymalnego, tj. dodatkowe treści z usług TV na życzenie oraz pakietów HBO On Demand, HBO GO nie będą dostępne".
teraz nie pamietam jak jest z HBO czy na miesiac czy na 3 miesiace. na pewno nie trzeba pisac rezygnacji bo orange samo wylaczy
Właśnie miałem zwrócić uwagę na to że HBO GO, podobnie jak Orange GO nie wchodzi w pakiet, trzeba wykupić dodatkowo... a nie wydaje się mnie by te promocje Orange, darmowe okresy pakietów typu premium obejmowały także dostęp on-line.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO w Orange LOVE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO w Orange LOVE
Jeśli HBO brałeś z promocji z tzw. pakietów NC+, to nie ma tam HBO. Ew. możesz mieć dostęp do nc+go w wersji dla klientów Orange (i tam jest dostępny wybrany kontent od HBO). Ale na to czeka się ok 40 kilku dni od aktywacji HBO na dekoderze.
A znasz nazwę promocji którą masz na tv?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO w Orange LOVE
jeśli któraś z zawartych tu podpowiedzi była dla Ciebie szczególnie pomocna, to zachęcam do jej oznaczenia . Szczegóły poniżej:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO w Orange LOVE
Jak mogę wyłączyć dodatkowy "PAKIET HBO (OPCJONALNY)" który dostałem na 1 miesiąc w prezencie ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO w Orange LOVE
- « Poprzedni
-
- 1