Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy w Orange IPTV dostępne będą nowe kanały Canal+ Extra

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 167
  • 519
  • 2

Orientuje się ktoś czy w ofercie Orange IPTV dostępne będą nowe kanały Canal+ Extra? Po odejściu Ligi Mistrzów z Polsatu, pakiet Polsat Sport Premium został wycofany (Polsat zamknął te kanały). Będzie podobny pakiet tylko że z C+ w Orange?

14 ODPOW. 14

• 404
  • 1670
  • 4

Lista Kanałów Orange IPTV

@mihawooo Polsat nie zamknął tych kanałów normalnie nadają i będzie pokazywał na nich np tenis i inne sporty są na ten temat artykuły w necie. To zależy od operatorów żeby dogadać się z nadawcą i żeby dać do swojej oferty tv te kanały. Co do pakietu c+ to nadawca podał informacje ze rozmawia z operatorami a orange jedyne co podało to że na ten moment nie bedzie komentowało tego czy tak jest i czy coś z tego będzie.

@mihawooo  Nawet jest pomysł żeby przywrócić pakiet c+. Pomysły są założone jeśli nie oddałeś głosu to zachęcam na oddanie głosu na ten pomysł oraz na dwa inne.

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Przywr%C3%B3cenie-pakietu-Canal-Prestige-do-oferty-iptv/idi-p...

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Kana%C5%82y-AXN-w-ofercie-iptv-orange-Czy-to-jeszcze-mo%C5%BC...

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Love-Nature-4K-w-ofercie-iptv/idi-p/399088

Są pomysły o inne kanały ale trzeba przejrzeć pomysły.

• 167
  • 519
  • 2

@Luki555 Dzięki za poprawkę z Polsatem. Nie wiedziałem. Liczę, że C+ będzie w Orange IPTV

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2299
  • 8711
  • 33

słowo "pomysł" jest daleko niepasujące do zagadnień o charakterze roszczeniowym. A wiara w moc głosowania ... hmmm ...

• 404
  • 1670
  • 4

@pirenej Jeżeli to słowo nie pasuje to chyba lepiej by pasowało jakby ten dział nazywał się "życzenia klientów nie podlegające spełnianiu przez orange".

Z tym to już trzeba się skierować do osób z zespołu nasz orange, żeby zmienili tą nazwę na inną, a jeżeli chodzi o moc głosowania to jeżeli jest takie przekonanie to po co ten dział istnieje powinni go zamknąć. Pomysły nie realizują bo nic dziwnego, że 5 może 10 głosów jest przy każdym pomyśle a ile jest użytkowników tego forum a jakie było by przebicie jakby, każdy użytkownik się w to angażował przynajmniej w oddawanie głosów na ciekawe "pomysły" na które uzna, że warto zagłosować, wtedy orange nie miało by nic do gadania, że np za małe zainteresowanie.

Jeżeli użytkownicy/klienci danej oferty, która jest w orange będą tak stać i nie  wezmą spraw w swoje ręce i będą tak mówić, że nie warto chociażby głosować bo to nic nie da to i orange nic nie zrobi na pewno a tak przynajmniej widzą, czego oczekujemy od orange i kiedyś się zabiorą za realizację.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 190
  • 293
  • 0

Pewnie tyle abonentów Orange ilu użytkowników tego forum. W każdym razie coraz mniej, bo przybywa kanałów w DVB-T (darmowych). Również liczą się programy bez reklam (Netflix).

Mnie matrwi tylko jedno - coraz gorszy Internet. Zapewniają możliwości szybkiego Internetu, ale treści są albo przerywane albo spowalniana a czasami to całkowicie ciemno. Winą tego jest to że coraz więcej abonentów Internetu, ale Infrastruktura zostaje stara sprzed 10 lat. Ostatnio to już Netflix na światłowodzie zacina.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6339
  • 25894
  • 216

@adzia1 

Możesz podać jakieś źródła tych rewelacji?

U mnie nic się nie zacina, ani IPTV ani serwisy streamingowe, na dwóch TV na raz.

Może masz słabe łącze albo problem z konfiguracją u siebie, a rzucasz dziwne oskarżenia?

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2299
  • 8711
  • 33

@adzia1napisał(-a)

Ostatnio to już Netflix na światłowodzie zacina.

i przez wifi, prawda?

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 190
  • 293
  • 0

@pirenej Perzecież nie jest zabronione. Nie wiem skąd to zdziwienie. Mam kabel i WiFi, nie trudno sprawdzić oba łącza. 

@j131  Jak się postarasz to znajdziesz sam. Wystarczy telefon do BOK i na centrali - rozdzielni Orange przełączą coś i jest na jakiś czas spokój. Nie raz to praktykowałem.

_______

* Scalenie wpisów - Bartłomiej

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 578
  • 2443
  • 5

Raczej nie liczyłbym na LM w orange IPTV canal+ mocno stawia na wyłączność LM zakładając że Ci co będą chcieli oglądać a mają umowę z innymi operatorami wykupią niezależną subskrypcje c+ online.
Podejrzewam że jeśli już to sytuacja może się zmienić w drugim i kolejnych sezonach jeśli c+ policzy że wyłączność LM im się nie opłaca......ale nawet wtedy orange może narzucić taką marże na tę paczkę kanałów że nikt tego u nich nie kupi.