- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w Orange IPTV dostępne będą nowe kanały Canal+ Extra
Orientuje się ktoś czy w ofercie Orange IPTV dostępne będą nowe kanały Canal+ Extra? Po odejściu Ligi Mistrzów z Polsatu, pakiet Polsat Sport Premium został wycofany (Polsat zamknął te kanały). Będzie podobny pakiet tylko że z C+ w Orange?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
@mihawooo Polsat nie zamknął tych kanałów normalnie nadają i będzie pokazywał na nich np tenis i inne sporty są na ten temat artykuły w necie. To zależy od operatorów żeby dogadać się z nadawcą i żeby dać do swojej oferty tv te kanały. Co do pakietu c+ to nadawca podał informacje ze rozmawia z operatorami a orange jedyne co podało to że na ten moment nie bedzie komentowało tego czy tak jest i czy coś z tego będzie.
@mihawooo Nawet jest pomysł żeby przywrócić pakiet c+. Pomysły są założone jeśli nie oddałeś głosu to zachęcam na oddanie głosu na ten pomysł oraz na dwa inne.
https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Love-Nature-4K-w-ofercie-iptv/idi-p/399088
Są pomysły o inne kanały ale trzeba przejrzeć pomysły.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 Dzięki za poprawkę z Polsatem. Nie wiedziałem. Liczę, że C+ będzie w Orange IPTV
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
słowo "pomysł" jest daleko niepasujące do zagadnień o charakterze roszczeniowym. A wiara w moc głosowania ... hmmm ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej Jeżeli to słowo nie pasuje to chyba lepiej by pasowało jakby ten dział nazywał się "życzenia klientów nie podlegające spełnianiu przez orange".
Z tym to już trzeba się skierować do osób z zespołu nasz orange, żeby zmienili tą nazwę na inną, a jeżeli chodzi o moc głosowania to jeżeli jest takie przekonanie to po co ten dział istnieje powinni go zamknąć. Pomysły nie realizują bo nic dziwnego, że 5 może 10 głosów jest przy każdym pomyśle a ile jest użytkowników tego forum a jakie było by przebicie jakby, każdy użytkownik się w to angażował przynajmniej w oddawanie głosów na ciekawe "pomysły" na które uzna, że warto zagłosować, wtedy orange nie miało by nic do gadania, że np za małe zainteresowanie.
Jeżeli użytkownicy/klienci danej oferty, która jest w orange będą tak stać i nie wezmą spraw w swoje ręce i będą tak mówić, że nie warto chociażby głosować bo to nic nie da to i orange nic nie zrobi na pewno a tak przynajmniej widzą, czego oczekujemy od orange i kiedyś się zabiorą za realizację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie tyle abonentów Orange ilu użytkowników tego forum. W każdym razie coraz mniej, bo przybywa kanałów w DVB-T (darmowych). Również liczą się programy bez reklam (Netflix).
Mnie matrwi tylko jedno - coraz gorszy Internet. Zapewniają możliwości szybkiego Internetu, ale treści są albo przerywane albo spowalniana a czasami to całkowicie ciemno. Winą tego jest to że coraz więcej abonentów Internetu, ale Infrastruktura zostaje stara sprzed 10 lat. Ostatnio to już Netflix na światłowodzie zacina.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz podać jakieś źródła tych rewelacji?
U mnie nic się nie zacina, ani IPTV ani serwisy streamingowe, na dwóch TV na raz.
Może masz słabe łącze albo problem z konfiguracją u siebie, a rzucasz dziwne oskarżenia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adzia1napisał(-a)
Ostatnio to już Netflix na światłowodzie zacina.
i przez wifi, prawda?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej Perzecież nie jest zabronione. Nie wiem skąd to zdziwienie. Mam kabel i WiFi, nie trudno sprawdzić oba łącza.
@j131 Jak się postarasz to znajdziesz sam. Wystarczy telefon do BOK i na centrali - rozdzielni Orange przełączą coś i jest na jakiś czas spokój. Nie raz to praktykowałem.
_______
* Scalenie wpisów - Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raczej nie liczyłbym na LM w orange IPTV canal+ mocno stawia na wyłączność LM zakładając że Ci co będą chcieli oglądać a mają umowę z innymi operatorami wykupią niezależną subskrypcje c+ online.
Podejrzewam że jeśli już to sytuacja może się zmienić w drugim i kolejnych sezonach jeśli c+ policzy że wyłączność LM im się nie opłaca......ale nawet wtedy orange może narzucić taką marże na tę paczkę kanałów że nikt tego u nich nie kupi.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »