- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rękojmia a kupno z drugiej ręki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnio telewizor za 4k wziąłem na zwykły paragon.. 😉 W media expert.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Udało Ci się coś kupić powyżej 1000 zł i nie podawać danych? Ostatnio elektromarkety odmawiają sprzedaży.
Szczerze mowiac jeszcze nigdy nie podawalem danych w elektromarketach, a zakupy ostatnio robilem na ponad 4000 zl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem jak tu odpowiedzieć bez cytowania kogokolwiek.
Dziękuje za tak duży odzew, jak to mówią "zdania expertow są podzielone" 🙂
Czy wypowiada się na tym forum ktos kto pracuje w orange i może jednoznacznie powiedzieć?
Co do zakupów z danymi powyżej 1000 zł uważam ze to nie jest prawda, ostatnio kupiłem komputer w Media Expert i nikt się mnie o nic nie pytał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk-napisał(-a)
Wiem o tym, tylko kupi ktoś telefon w Mediamarkcie np. w Warszawie przy ulicy jakiejś tam i sprzeda komuś telefon i ta osoba pójdzie do tego samego Mediamarktu z paragonem, to sprzedawca udzieli rękojmi bo nie będzie wiedział, czy akurat ta osoba kupowała telefon, tylko na podstawie dowodu zakupu tego udziela, że sprzedaż odbyła się w tym punkcie.
Hmm...... a nie pojawi się problem gdy uznają rękojmie na zasadzie zwrotu środków....? Jak normalnie coś w takim MM sie kupi i chce sie zwrocić a zapłaciles karta to zwrot kasy jest na kartę bankową ktorą zakupio towar. Pytanie jak jest przy takiej rękojmi...
@tomasz776 Tobie to uznali w końcu.....?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »