- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam pytanie dotyczące interetu kablowego od Orange, dlaczego jest tak że w moim bloku max to 20mb, a bloki oraz domy, po prawej stronie po lewej stronie na wprost mojego bloku wszyscy maja po 80mb? Czy jeśli zglosimi sie do orange mogą to jakoś zmienić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1) jesteście podłączeni do różnych central
2) nie ma już możliwość podłączenia VDSL na centrali
3) za duża odległość od centrali
i inne.
Niestety usługi są ograniczone terytorialne.
A próbowałeś kiedyś złożyć zamówienie na 80 mega?
Jeśli chcesz działać, to wyślij pisemny wniosek o rozbudowę infrastruktury na adres w Skierniewicach. Ew zgłoś się na światłowód tu http://oferty.orange.pl/internet/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1) jesteście podłączeni do różnych central
2) nie ma już możliwość podłączenia VDSL na centrali
3) za duża odległość od centrali
i inne.
Niestety usługi są ograniczone terytorialne.
A próbowałeś kiedyś złożyć zamówienie na 80 mega?
Jeśli chcesz działać, to wyślij pisemny wniosek o rozbudowę infrastruktury na adres w Skierniewicach. Ew zgłoś się na światłowód tu http://oferty.orange.pl/internet/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasieg Internetu
Dziękuję za odpowiedź,
1) Rozumiem
2) Rozumiem
3) Za duża odległośc od centrali? no ale jak jak w każda strone od mojego domu znajde inny dom który ma 80mb, to nie sa duże odległości pare metrów.
Nie próbowałem złożyć zamówienia, w sumie moge sprubować nic nie zaszkodzi, no ale raczej mapka nie kłamie.
Pisemny wniosek? co mam w nim ująć? do kogo zaadresowac?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasieg Internetu
Seweryn1995 napisał: Za duża odległośc od centrali? no ale jak jak w każda strone od mojego domu znajde inny dom który ma 80mb, to nie sa duże odległości pare metrów.Pisemny wniosek? co mam w nim ująć? do kogo zaadresowac?
@Seweryn1995
proponuję też zapoznać się z pierwszą częścią tego wpisu związanego z szafą ONU. A co do wniosku, o którym wspomniał @Piotrekk85, to... najlepiej własnymi słowami opisać to, czego oczekiwałbyś od infrastruktury w Twoim bloku (czyli mniej więcej to, co zaprezentowałeś w tym temacie). Adres dostępny jest tutaj:
Przy okazji zachęcam Cię do oznaczenia wpisu │→ Zaakceptuj jako rozwiązanie│, który Twoim zdaniem wydaje się najbardziej przydatny. Dzięki temu innym łatwiej będzie go odnaleźć.