- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE i WiFi Calling na iPhonie
Witam
Prosilbym o informacje @Artur czy VoLTE i vowifi wifi calling działa w ofercie Orange na kartę ? Czy tak jak tmobile tylko dla abonamentu? Nie interesuje mnie żaden abonament natomiast rozważam możliwość przeniesienia swojego numeru na kartę by moc korzystać z tych usług 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O ile nie masz usług wykluczających jak np. Orange Extra Numer.
Więcej info na http://www.orange.pl/kid,4002400661,id,4004890470,article.html
lub tu http://www.orange.pl/kid,4002009278,id,4004918673,article.html
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pathfinder 😄 Jeszcze nie wiemy co z 5s... 🙂
@Oski, VoLTE jest także w ofertach na kartę (u wszystkich działa tylko w kraju). WiFi Calling w ofertach na kartę - tylko w PL.
A w ogóle to nie musiałbyś czekać na odpowiedź, gdybyś zajrzał do FAQów na samym dole tych stron:
/o, Piotrekk85 mnie uprzedził 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy usługa wi fi calling będzie działała na telefonie niezakupionym w orange? mam ipone se, chce przenieść sie na obonament do orange. pytanie czy telefn bez oprogramowania bedzie obslugiwal wificalling. ewentualnei czy można mu dograć niezbedne ustawienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na blogu napisane jest że potrzebna jest najnowsza wersja oprogramowania w wariancie Orange? Także nie wiem jak to traktować. Chcę wjaśnić sprawę, bo od tego czy będę mógł pozostać przy obecnym telefonie, zależy czy zmienię sieć na orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
e30cult napisał(-a):Czy usługa wi fi calling będzie działała na telefonie niezakupionym w orange?
@e30cult Będzie działać niezależnie od tego gdzie kupiłeś iPhona. Zapis o konieczności posiadania oprogramowania w wersji Orange nie dotyczy sprzętów Apple.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
Powrócę jeszcze do tematu oznaczenia technologii LTE na urządzeniach z iOS. Na iPhone pojawiła się aktualizacja i zamiast 4G wyświetlane jest LTE. Skorzystałem teraz jednak z karty Orange w iPadzie Air i tam nadal mam wyświetlane 4G. Mój iPad ma najnowszą wersję iOS 10.3.1. Proponował bym żeby konfiguracja była spójna dla wszystkich urządzeń z iOS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś