Nie można wyświetlić tego widżeta.

VoLTE i WiFi Calling już na iPhonie

ROZWIĄZANE

Poziom 21, Pasjonat
  • 330
  • 365
  • 6

VoLTE i WiFi Calling na iPhonie

@Artur, jak tam mają się sprawy z VoWiFi i 5s? Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 6, Poszukiwacz
  • 3
  • 0
  • 0

Witam

Prosilbym o informacje @Artur czy VoLTE i vowifi wifi calling działa w ofercie Orange na kartę ? Czy tak jak tmobile tylko dla abonamentu? Nie interesuje mnie żaden abonament natomiast rozważam możliwość przeniesienia swojego numeru na kartę by moc korzystać z tych usług 🙂

Poziom 40, Guru *****
  • 31712
  • 32131
  • 1345

Wyręczę Artura. Działa dla prepaidu, ale tylko w Polsce.
O ile nie masz usług wykluczających jak np. Orange Extra Numer.
Więcej info na http://www.orange.pl/kid,4002400661,id,4004890470,article.html
lub tu http://www.orange.pl/kid,4002009278,id,4004918673,article.html

Poziom 33, Ekspert
  • 2060
  • 6069
  • 109

@Pathfinder 😄 Jeszcze nie wiemy co z 5s... 🙂

@Oski, VoLTE jest także w ofertach na kartę (u wszystkich działa tylko w kraju). WiFi Calling w ofertach na kartę - tylko w PL.

A w ogóle to nie musiałbyś czekać na odpowiedź, gdybyś zajrzał do FAQów na samym dole tych stron:

www.orange.pl/wificalling

www.orange.pl/volte

/o, Piotrekk85 mnie uprzedził 😄

Poziom 6, Poszukiwacz
  • 2
  • 0
  • 0

Czy usługa wi  fi calling będzie działała na telefonie niezakupionym w orange? mam ipone se, chce przenieść sie na obonament do orange. pytanie czy telefn bez oprogramowania bedzie obslugiwal wificalling. ewentualnei czy można mu dograć niezbedne ustawienia.

Poziom 40, Guru *****
  • 31712
  • 32131
  • 1345

Plany przekazywane tu, na blogu Orange czy Twitterze są szerokie. Co będzie komercyjnie w praniu, ciężko powiedzieć. Iphony nie są brandowane, więc miejsce zakupu nie powinno robić różnicy.

Poziom 6, Poszukiwacz
  • 2
  • 0
  • 0

Na blogu napisane jest że potrzebna jest najnowsza wersja oprogramowania w wariancie Orange? Także nie wiem jak to traktować. Chcę wjaśnić sprawę, bo od tego czy będę mógł pozostać przy obecnym telefonie, zależy czy zmienię sieć na orange.

Poziom 22, Pasjonat
  • 297
  • 475
  • 13

e30cult napisał(-a):

Czy usługa wi  fi calling będzie działała na telefonie niezakupionym w orange? 

@e30cult Będzie działać niezależnie od tego gdzie kupiłeś iPhona. Zapis o konieczności posiadania oprogramowania w wersji Orange nie dotyczy sprzętów Apple.

Poziom 19, Pasjonat
  • 16
  • 43
  • 1

VoLTE na iPhonie

Powrócę jeszcze do tematu oznaczenia technologii LTE na urządzeniach z iOS. Na iPhone pojawiła się aktualizacja i zamiast 4G wyświetlane jest LTE. Skorzystałem teraz jednak z karty Orange w iPadzie Air i tam nadal mam wyświetlane 4G. Mój iPad ma najnowszą wersję iOS 10.3.1. Proponował bym żeby konfiguracja była spójna dla wszystkich urządzeń z iOS.

Poziom 40, Guru *****
  • 31712
  • 32131
  • 1345

VoLTE na iPhonie

to raczej sugestia do Apple