- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Dziękujemy raz jeszcze 🙂 za życzenia już złożone i te, które pewnie się pojawią 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Samych najlepszości dla wszystkich Kobiet, które wylądowały na stałe i tych poszukujących pomocy w społeczności Nasz Orange! 🙂 Pozdrowienia dla Was!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Moje jest zawsze z Wami Drogie Panie. Nie tylko od święta, lecz zawsze. Cóż byłby wart świat bez Was? Wszystkiego najlepszego od Broneczka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Poczytałem sobie o pierwszym zlocie Społeczności i wpadł mi taki głupi pomysł ze szczenięcych pobytów na koloniach Integracja, która wg. harmonogramu ma się zakończyć o 1.00. w prima aprilis...to dobry moment na żart z zieloną nocą Nic tak nie potęguje czujności, jak dobry żart, tymfa wart Udanych warsztatów i mocnej integracji Wam życzę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
burebusek napisał(-a):Poczytałem sobie o pierwszym zlocie Społeczności i wpadł mi taki głupi pomysł ze szczenięcych pobytów na koloniach Integracja, która wg. harmonogramu ma się zakończyć o 1.00. w prima aprilis...to dobry moment na żart z zieloną nocą Nic tak nie potęguje czujności, jak dobry żart, tymfa wart Udanych warsztatów i mocnej integracji Wam życzę
@Anonim a może się "załapiesz", jesteś od początku bytności na NO bardzo aktywny, to może jesteś bliski wskoczenia na listę zapraszanych... 😉 @Artur, zdradzisz tajemnicę, jakie Bronek ma szansę na to by zostać zaproszony?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
pablo_ck napisał(-a):Panowie, wielkie dzięki za pamięć i za życzenia. Tak dzisiaj kończę 33 lata i do tego mam jeszcze imieniny 🙂 Tak więc mam co świętować, pozdrawiam.
To Wszyskiego Najlepszego Urodzin spórznionych 🙂
Jat też mialem urodziny ale 10 marca 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Misiek62 napisał(-a):
@burebusek a może się "załapiesz", jesteś od początku bytności na NO bardzo aktywny, to może jesteś bliski wskoczenia na listę zapraszanych... 😉 @Artur, zdradzisz tajemnicę, jakie Bronek ma szansę na to by zostać zaproszony?
@Misiek62, nie wyrywaj się przed dyrygenta
Jestem już "wypalony" w sensie zdrowotnym, po 40-ciu latach intensywnej aktywności zawodowej i nadaję się jedynie do drużyny polewaj Dziękuję jednak za szczere chęci. W stolicy zjawi(my)ę się dopiero latem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Przemas6677 napisał(-a):
pablo_ck napisał(-a):Panowie, wielkie dzięki za pamięć i za życzenia. Tak dzisiaj kończę 33 lata i do tego mam jeszcze imieniny 🙂 Tak więc mam co świętować, pozdrawiam.
To Wszyskiego Najlepszego Urodzin spórznionych 🙂
Jat też mialem urodziny ale 10 marca 🙂
Zatem @Przemas6677
@Artur nie ma pełnej bazy 😉 więc nie mógł Cię wystawić 😉
lekko późnione, ale usprawiedliwione, z braku wiedzy 😉
przyjmij ode mnie życzenia,
wszelkich marzeń spełnienia!