Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

Czterech: Szymon Marciniak, Paweł Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz i Tomasz Kwiatkowski.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13621
  • 2

Pogaduchy 3.0

@agat13napisał(-a)

@Wiktor Bez woli walki, to i najlepszy trener nic nie zdziała...

@agat13  i niech tak zostanie. Bez nich, ja czuję, że chce się patrzeć na ciekawy futbol. Niech się uczą od lepszych, jak akcja goni akcję. Chyba należałoby doświetlić mocno luxami murawę od góry, by własnego cienia się nie bali😊

@slav72 , uważaj z centxxxxxi, bo to krakusy z krwi i kości. Możesz zarobić "rogala"😀 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6659
  • 27372
  • 217

Pogaduchy 3.0

A ja mam taki pomysł. Zamiast wypłacać piłkarzom premię za mierny występ w barwach narodowych proponuję pobierać od nich opłatę za prawo gry w drużynie narodowej. Z przeznaczeniem oczywiście na jakiś szczytny cel (tych nigdy nie braknie). Co o tym sądzicie?

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@j131  👍👍👍

• 1688
  • 13621
  • 2

Pogaduchy 3.0

Po tym "ślizgu" z grupy, posadziłbym ich w najniższych rzędach sali kinowej, a w wyższych by siedzieli wylosowani kibice (po selekcji psychologicznej😊). Na ekranie byłby wyświetlany jeden z meczów w grupie i żeby każdy ociężały zryw i nie wystawiający się "kopacz" kolegom z drużyny byłby na bieżąco komentowany (z lekką dozą niezadowolenia emocjonalnego) przez tych kibiców. Zamiast statystyk rzutów różnych, celnych strzałów,etc., byłaby zliczane wszystkie błędy i zaniechania. "Nagrodą" byłby stek niewybrednych epitetów i te statystyki, by im uszy zwiędły od tego słuchania. Odechciałoby się nagród pieniężnych i dalszego udowadniania, że są najlepszym składem drużyny narodowej. Jakby nie było lepszych  Mbappé, czy Messi w setkach innych klubów z wybitnymi piłkarzami w polskich, a nie zagranicznych klubach.

• 1688
  • 13621
  • 2

Pogaduchy 3.0

Mam coś dla Was, Droga Społeczności NO😀 Otrzymałem na maila jako "bonus" przy fakturze. Dwie kartki z życzeniami obczaiłem dopiero, jak zacząłem się zastanawiać kto życzy. Jak wpisałem i poszło, znaczy doszło...także do Was (dopisałem się swoim nickiem) 😀

A.L. życzenia.JPGod bronzub.JPG

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@bronzub zgadza się, kartki były jako załączniki w PDFie do faktury. 

• 1688
  • 13621
  • 2

Pogaduchy 3.0

@slav72 , ja dodam jeszcze mój "osobisty załącznik" 😀 Już jest skonsumowany, ale dzisiaj słabo weszło. Tylko dziewięć😀Smacznego :-)Smacznego 🙂

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2097
  • 6610
  • 70

Pogaduchy 3.0

@slav72napisał(-a)

@bronzub zgadza się, kartki były jako załączniki w PDFie do faktury. 

A papierowa wersja była z papierową fakturą

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5501
  • 18630
  • 186

Pogaduchy 3.0

Pójdę śladem @bronzub 

życzeniażyczenia 
i wykorzystam otrzymaną kartkę 😉