Pogaduchy 4.0

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

No i stało się 😃. Nowy wątek gawędziarsko - pogaduchowy uważam za otwarty! 😎

Poprzednie możecie poczytać Tu, Tu 2.0  📖 i 1.0.

Tradycyjnie możecie pisać tu o wszystkim i niczym, ważne tylko by było to w myśl netykiety.i regula... - wiecie o co chodzi 😊.

432 ODPOW. 432

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Rafał i to Twoje charakterystyczne, niepowtarzalne r ma się ku końcowi? No nie wierzę!. Ale skoro sam się przyznałeś, to na nowej ścieżce Twojego zawodowego życia życzę Ci samych sukcesów i spełniaj swoje marzenia także w portfelu, i na koncie osobistym 😊 Tylko nie daj się prosić i wpadaj jak najczęściej, bo jak forumowe życie znam, to kto zmienia profil, ten nie zaprząta sobie głowy przeszłością. Przykre, lecz prawdziwe. Smutno się mi robi, jak zżyta ekipa żegna fajnego kumpla. Kto zaś ze starych użytkowników przechodzi do pracy w Orange? Jest kilku potencjalnych, ale to i tak wyjdzie "w praniu", jak nie zdradzisz😀 

Właśnie wyczaiłem. To @Mikołaj , bo 17 minut temu polubił Twój powitalny post😀

• 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

oj @Mikołaj  dał podpowiedź, brawo @bronzub, 👋 mamy powrót po noo ładnych kilku latach.

Dzięki  Bronku. Nie żegnam się, za bardzo zżyty jestem z ta społecznością. będzie inaczej, ale równie fajnie 😊💪. Na zlot się też wybieram, a zespół jest tak fantastyczny, że nie jednym nas zaskoczą  i dadzą sobie świetnie radę💪

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

Pogaduchy 4.0

Oj tam, Oj tam sam pisałeś, że słabo idzie zgadywanie, a małe polubienie zapewne nikomu nie zaszkodzi. 😁  Brawo @bronzub

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Pogaduchy 4.0

@Rafał czemu nie podajesz linku do Pogaduchy, najwcześniejszej wersji?

• 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Rafał , pocieszyłeś mnie, bo np. chciałbym, abyś swoim głosem dawał kolejne podcasty 😊 Byłbyś też świetnym dubbingowcem, tudzież autrem audiobooków 😊 Zaś @Mikołaja widzę nadal w roli św. Mikołaja...na rowerze z pomocnikiem @Wiktorem. To duet nie do zdarcia 😀 Już @Artur przecierał szlaki i pewnie piaski saharyjskie wdarły się w przerzutki, bo ani słychu, ani widu 😊

P.S. Szybko @Rafał  robi awanse. Mamy nowego Przyjaciela😊

• 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

Mamy teraz Zespół NO "w wersji" jako najnowszy model BMW 😀 Bartek, dwa x M i dwa x W, bo R dał wsteczny bieg, jak ruska rakieta i dorobił sobie inicjał P - jak Przyjaciel tego teamu BMW😂 

• 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

Pewnie coś jeszcze powstanie moim głosem 😂, na spokojnie @bronzub. Teoria z BMW bardzo mi się podoba, w ogóle bym na to nie wpadł 😂  Chwilowo się zatem zgadza  💪.  Poziomy szybko powpadają bez dwóch zdań!  @ketrasaArtur a dodałem do 2 poprzednich w sumie, też jest tylko jedna kategoria agregująca wszystkie, więc dla chącego nic trudnego, ale @Wojciech jak będziesz mieć chwilkę i mógłbym Cię prosić, to dorzuć proszę link do wersji "1.0 " 😉

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

Pogaduchy 4.0

@Rafał  kiedyś musiało to nastąpić, ale żeby tak w urodziny...?

anielski orszak.jpg

Wiem, że chciałeś zapewne uniknąć łzawych pożegnań skoro zamknąłeś i Pogaduchy po swym obwieszczeniu, ale co mi tam!

Ciężko zliczyć, ile godzin spędziłeś z nami, siedząc do północy, pilnując porządku, rozładowując atmosferę i łapiąc każdego łobuza, który próbował przemycić coś niecnego 🙃.

Zawsze można było na Ciebie liczyć, a do tego potrafiłeś rozbroić sytuację swoim humorem i dystansem. Masz na koncie niezliczoną ilość zatrzymanych postów i niezapomniane chwile!

Dla mnie jedną z takich będzie nasz żart na Prima Aprilis, kiedy to wysłaliśmy powiadomienia do wszystkich użytkowników, że zostali… zbanowani! 👑😄 Śmiechu było co niemiara (no może dla nas! 🙈).

Dzięki za te wszystkie nocne rozmowy i nieocenione wsparcie - no i przede wszystkim powodzenia na nowym!

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 351
  • 1542
  • 5

Pogaduchy 4.0

Nie wiem czy wypada tutaj pytać, ale czy macie leczone zęby kanałowo pod mikroskopem i czy po leczeniu jest wszystko ok. Czy może też usunęliście bo ograniczał was budżet ?