- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 Modern Talking jeszcze był grany z magnetofonu szpulowego. Z tamtych czasów znany jest jeszcze utworem:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 sercem jestem za starymi, ponadczasowymi szlagierami, zaś z doskoku czasem posłucham, co w trawie piszczy, albo skrzeczy, jak u żab. Jeden koncert na miliony koncertowych sal wypełnionych po brzegi, gdy wkracza na scenę stara, dobra muzyka. Odchodzą legendy, a po nich zostaje płytoteka, której młodzi mogą pozazdrościć. @Anonim , Polacy, nic się nie stało😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub @Anonim @ketrasaArtur @agat13 @Piotrekk85 Może coś z polskich hitów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 , trafiłeś w sam środek motta, które jest moim azymutem w tej ziemskiej wędrówce. Młodzi mają swoje pięć minut. Kibicuję i wspomagam swoim doświadczeniem. Ale nutka świeżości z innym spojrzeniem ma dużą przewagę nad dobrymi radami wuja Sama😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
To jeden z bliskich memu sercu zespołów. miałam okazję odwiedzić ich muzeum. polecamy. naprawdę lubię sięgać do hitów sprzed lat. ciekawe jak dzisiejsze kawałki zniosą próbę czasu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Anonim ooo yeah, za dzieciaka ABBA i ich dancing queen zmieniały moją głowę w szczęśliwy głośnik, co tylko i wyłącznie z uwagi na mój brak talentu wokalnego, nie podobało się innym - prócz mnie ABBA'e uwielbiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej ja też nie mam talentu ale lubie śpiewać. Szczególnie w samochodzie. Tylko jak jestem pasażerem najpierw się upewniam, że to kierownicy nie przeszkodzi😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Anonim Zdecydowanie tak 😊 W moim osobistym i prywatnym odczuciu, najlepsze koncerty właśnie w aucie mi wychodzą