- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 napisał(-a)kto pilnuje @Wiktor @Kinga @Bartłomiej czy @Michał ?
Jak @Piotrekk85 myślisz🤔?
@Citi2017 tego nawet ja nie wiem 😀 urlopuję się. Jeszcze tylko jutro i znowu pracka ☀️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dziś dzień baterii, której używamy w wielu urządzeniach: telefony, aparaty, zegarki, UPS-y, czujniki itp. Co by się stało, jak by baterii zabrakło?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArturnapisał(-a)Co by się stało, jak by baterii zabrakło?
Potykali byśmy się o kable od wszystkiego co elektryczne 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
A jeszcze ciekawej jakby tak w końcu opracować technologię poboru energii zróżnicowanej pozwalającej na zapomnienie o wymianie baterii oraz jej ładowaniu zewnętrznym jak to by zmieniło naszą cywilizację 😉
Każde urządzenie w swojej określonej specyfikacji nie wymagałoby zew doładowywania energią, nowy wymiar wolności lub horroru (urządzenia zintegrowane z naszym OUN ...) jak myślicie jakby to było jakby jednocześnie kontrolowała to wszystko globalna SI z samoświadomością... opracowująca nowe technologie, pomysły, trendy, kod w tym kod SI, oraz ... metody wykrywania SI (znajome?). A część nadal za SI wszystkimi kończynami, menadżerowie za ich eko (rozumiem ich ludzie zawsze chcieli więcej i ograniczyć swą pracę aż do zera, gdy SI zastąpi wszystkich... łącznie z menadżerami i dyrektorami będziemy w ...).
Taki mi tekścik bateryjny wyszedł.
Jak tam weekend odpoczynek od smartów zaliczony ? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Był kiedyś jeden człowiek, który znalazł sposób na przesłanie energii bez kabli. Niestety nikt nie umie powtórzyć jego rozwiązania, natomiast część jego wiedzy do dziś użytkujemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Pit2024napisał(-a)...
Każde urządzenie w swojej określonej specyfikacji nie wymagałoby zew doładowywania energią,
...😉
To nie jest jakiś szczególnie nowy pomysł, nawet ma nazwę (łacińską !): perpetuum mobile. Tylko coś mi się zdaje że już nikt tego nie szuka, bo większość uwierzyła w "zasadę zachowania energii". Czyżbyś ją kontestował? Możesz podzielić się przesłankami na jakich opierasz swój optymizm?😉