- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@marder zgadza się ale rozwiązaniem powinna być odpowiedź na pytanie główne zawarte w temacie wątku, a jeśli autor ma inne nie związane bezpośrednio z głównym pytania to powinien zakładać nowe wątki.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 oczywiście mam na myśli oficjalną wersję, gdzie niestety z tych 5 zł za funbox 6 nie można zrezygnować....ale kurczę to naprawdę fajny sprzęt dla większości osób. Jak tak patrzę to podobny parametrami router pod względem Wi-Fi kosztuje okolice 600 zł więc Orange w tym przypadku się postarało i to mocno!
Niestety shortsa nie mogę osadzić, ale kto to widzioł tyle na telefonie 🙂 https://youtube.com/shorts/fI3CQgfy1e8?si=vgGhk8Lg9fKoFYpP
P.S. Postaram się opisać pierwsze wrażenia wkrótce 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 to wiesz co by się tu działo? Moderator i tak by scalał wszystko. Trzeba się pogodzić z decyzją autora. Też niekiedy ja udzieliłem odpowiedzi merytorycznej a autor zaznaczał kogoś innego ale nie będę o tym pisał bo ja tu nie jestem żeby zbierać jakieś osiągnięcia 😏
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@marder gdyby były rzeczowe wątki to gwarantuję że moderator ich nie scali, przejrzyj forum z poziomu wyszukiwania, wątków sobie podobnych lub takich samych jest bardzo dużo, poza tym do tych innych tematów poruszanych tu istnieją już wątki na forum do których można się dopisać, wystarczy poszukać. Poruszona sprawa przez @agat13 i mnie nie dotyczy tego kto został oznaczony czy komu przypadło osiągnięcie tylko tego że oznaczenie powinno dotyczyć głównego tematu, a nie tych "przy okazji", warto poczytać po co są "Rozwiązania" (nie mówię tu o Tobie, bez urazy ale uczepiłeś się 😉 tego i ciągniesz temat, a upomniany został autor wątku)
...więc się już "nie drapmy" 😉
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dużo tam klikałem i mogłem jakiegoś checkboxa nie zaznaczyć 😉. Ale w końcu 3 wątki z tego udało się zrobić 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ale pięknie forum posprzątane. Chyba specjalnie na weekend 😁 👏
Jutro trzeba zajrzeć na imprezę:
https://www.pgenarodowy.pl/strony-dodatkowe/wydarzenia/13376,shell-v-power-day