- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@j131 chodź tyle.
Chodź algorytmy Facebook działają dziwnie..
Nie tak dawno miałam ban na dawanie reakcji. Najpierw 24 godziny, zaraz potem na 48h. Oczywiście w sekcji o ograniczeniach konta pusto.
Ostatnio usunęli dwa moje komentarze z jesieni. Rzekomo były przez mnie podejmowane za próby gromadzenia poufnych informacji albo zdarzyło mi się udostępniać złośliwe oprogramowanie. Jeden z nich był o treści ,, Na podobnej zasadzie siły fizyki nie działają jak to tylko kawałek od domu". (dyskusja na temat fotelików samochodowych na profilu sprzedawcy). Czekam na odpowiedź.
Aż do nich napisałam. Ich odpowiedź
,,Algorytmy FB chyba weszły za mocno, bo też dostaliśmy informację, że 80% naszych postów narusza standardy 😀 Ale po odwołaniu, wszystko wróciło ❤ _.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Pamiętajcie by nie używać kont z platform społecznościowych jako metody logowania do innych, kluczowych dla Was, serwisów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Rafałnapisał(-a)Dołączam się Wikuś do całej reszty ! 100 lat!
A nawiązując do wybranego zdjęcia na główną przez @mardera : jesteście team kawa, czy herbata ?
Ja pijam oba rodzaje napojów, o których piszesz... ale co do fotki, po intensywności pary unoszącej się nad filiżanką obstawiam, że to kawa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dla równowagi @Misiek62 ja nie pijam żadnego z tych napojów, a może inaczej: w ciągu roku można policzyć na palcach ręki 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
A ja tam łykam wszystko, prócz wody niegazowanej, bo mi po niej sucho w gardle 🙂
Preferuję jednak miodek (pitny) i nalewki, oczywiście w formie degustacji smakowej...(to w nawiązaniu do pospolitych napitków wymienionych wcześniej)