- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Zespole Nasz Orange
Baczni obserwatorzy pewnie zauważyli, że nie tak dawno @Artur opuścił szeregi Zespołu Nasz Orange. Teraz w jego ślady idzie @Piotrek. Nie żegnają się Oni z Firmą, ale rozpoczynają pracę w innych działach.
Wielkie dzięki za Waszą pracę i nieoceniony wkład w działanie tego forum!
Ponieważ doskonale wiem, że nie jesteście w stanie tak po prostu opuścić społeczności, w którą włożyliście tyle serca, to @Artur nadal towarzyszy nam jako jeden z Herosów, a @Piotrek zostaje honorowym Członkiem Zespołu Nasz Orange.
Pożegnania nigdy nie są łatwe, ale na szczęście mamy też weselszą wiadomość - do zespołu dołączają @Aśka_M, która przejmuje pieczę nad dalszym rozwojem Nasz Orange i @czareknster, który wspomoże nas w kwestiach działania samego forum.
Ja życzę całej czwórce samych sukcesów, mocno trzymam za Was kciuki!
Zapraszam wszystkich do tego samego w komentarzach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To ile stanowisk prezesa jest w Orange ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No nie wiem, odchodząc z NO to tylko na prezesa 🙂
Ja nie mam widoków na awans, więc tu tkwię 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikołaj, moje pierwsze wrażenia ze spotkań na forum, to bardzo miłe skojarzenia. Najpierw wyczaiłem dobrego duszka, o którym kompletnie nic nie wiedziałem. Za to był, i nadal jest, bardzo bystrym oraz inteligentnym "niedźwiadkiem" Zwą Go @Misiek62 Jego to podpytywałem co i gdzie w trawie piszczy. Nieopatrznie "oberwał" po śmiesznych nickowych uszach Guru, czyli @Piotrekk85. Co do psychologicznego obczajania, pomyliłem się bardzo. Zostawmy to jednak na boku. Mój zmysł, nie wiem, jak go nazwać, określił @Artura i @Piotrek (Piotrka) bardzo ciepło i z dnia na dzień utwierdzało się to skojarzenie. A gdy zobaczyłem ich "mordeczki" z fotek zlotowych, to powiem szczerze, z takimi ludźmi sam Prezes nie ma się nijak wstydzić. Dlatego też cieszy mnie fakt, że nadal będą się "kręcili" wokół NO Życzę Wam "młodzieńcy" nieustającego wigoru oraz wspinania się po drabinie aż do samej prezesury
Z wrażenia zapomniałbym o nowych twarzach-przepraszam Was bardzo @Aśka_M i @czareknster. Życzę Wam mało stresu w codziennych wyzwaniach, porannej kawy z miłą pogawędką z Zespołem, a także wyrozumiałości od samego Prezesa, każdego członka Społeczności, aż po ambasadora, czyli Herosa Powodzenia!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytam czytam ... ale fakt, faktem ... czasu zdecydowanie mniej 🙂 ... natomiast pracuję nad czymś tak fajnym, że zdecydowanie warto i wiem, że mnie zrozumiecie 🙂 ... w przyszłości 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ha wywołałem .. dzięki za odzew 🙂 @Remi, domyślałem się że czytasz... a na brak czasu co raz więcej nas narzeka. Ja przed "wypadnięciem z obiegu na NO" bronię się rękami i nogami i wpadam tu nawet wtedy kiedy mało wypada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »