- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkiego najlepszego! + gadżety do zgarnięcia :)
...haha chłopaki @Anonim @Piotrekk85 @Katani1 jaki koncert życzeń @Artur pewnie i tak ma urwanie głowy podczas zbliżającego się końca roku, ale znając życie, wymyśli coś adekwatnego do konkursu Chwała Zespołowi że zadbali o Świąteczny klimat na forum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A ja sądzę że to co jest przeznaczone jako gadżety już Artur wie... tylko nam nie chciał zdradzać przed czasem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze nic nie powiemy odnośnie gadżetów, bo są jeszcze w drodze do nas. Mają przyjść w tym tygodniu i wtedy się z Wami skontaktujemy i powiemy co i jak 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Ha ha 😄 @Katani1, o tak, do Ciebie następną "porcelanę" wysyłamy zawiniętą kilkoma metrami folii bąbelkowej i obklejoną setką napisów "uwaga - szkło!" ;)))
Jeszcze nic nie powiemy odnośnie gadżetów, bo są jeszcze w drodze do nas. Mają przyjść w tym tygodniu i wtedy się z Wami skontaktujemy i powiemy co i jak 😄
@Artur Już wiem, jakie będą gadżety w postaci faktura do zapłacenie za porcelanę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Ha ha 😄 @Katani1, o tak, do Ciebie następną "porcelanę" wysyłamy zawiniętą kilkoma metrami folii bąbelkowej i obklejoną setką napisów "uwaga - szkło!" ;)))
To upominki "jadą" z centrali Orange, czyli z Francji? 😉 mhmmm to może "porcelanowe żabie udka" 😉 ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur Czy dotarły już nowe gadżety, czy stoją na granicy ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
😄 Nie jestem pewny czy już dotarły, w czwartek i piątek miałem urlop, ale w poniedziałek się dowiem, potem zbiorę adresy od tych z Was, których jeszcze nie mam i dam znać, gdy już trafią do kuriera (zakładam, że wszystko zadzieje się w przyszłym tygodniu) 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur Mam nadzieje jak będziesz wysyłał, gadżety to otrzymamy, jakieś info priv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś