- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sylwestrowa gala Złote Herosy 2025 🏆🎉
Tegoroczna gala była rewelacyjna 👍 Chciałem podziękować @Rafał za tworzenie super gal w poprzednich latach 👏👏 Również chciałem podziękować @Kinga za przygotowanie super grafiki dotyczących tegorocznej gali Złotych Herosów 👏👏 Kategoria Złotych Herosów była bardzo ciekawa 👏👏 Gratuluję całemu Zespołowi NO za zorganizowanie super gali 👏👏 Dziękuję również za statuetkę z dziedziny wpisu z Najlepszym rozwiązaniem 🤗😎
Gratuluję nominowanym i zwycięzcom w poszczególnych kategoriach Złotych Herosów 👏👏 Wielka brawa 👏👏 Gratuluję również wszystkich forumowiczom NO, którzy nie zostali wymienieni 🙂 Bez Was nie byłoby tego forum 🙂
Chciałbym złożyć całemu Zespołowi NO, Herosom, pracownikom Orange oraz wszystkim użytkownikom NO udanej zabawy sylwestrowej🥂 Aby każdy dzień Nowego Roku przynosił radość, sukcesy i spełnienie marzeń. Niech ten rok będzie pełen zdrowia, miłości i niezapomnianych chwil. Wszystkiego najlepszego! Szczęśliwego Nowego Roku 2026 🥂🎆🎉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No, właśnie wróciłem z kina. W Gdyni otwarli nowego IMAXa węc wybraliśmy się z żoną na Avatara III w 3D.
Jakby to najlepiej podsumować...
Emocje przy oglądaniu Złotch Herosów były zdecydowanie większe niż na Avatarze!
Gratulacje dla wszystkich, i 👍 dla realizatorów!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuje za nominacje i statuetkę zapakowaną na wynos 🤗
Gratulacje dla nominowanych i wyróżnionych. Wielkie brawa 👏 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Imponująca tegoroczna gala z uwagi na coraz to nowsze postacie przykuła moją uwagę i niezmiernie się cieszę, że forum NO jest wyjątkowe 😊 Serdecznie gratuluję wszystkim nominowanym i zwycięzcom
Sylwestrowej gali Złote Herosy 2025 😊
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »