Sylwestrowa gala Złote Herosy 2025 🏆🎉

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 3041
  • 12571
  • 126

Tegoroczna gala była rewelacyjna 👍 Chciałem podziękować @Rafał za tworzenie super gal w poprzednich latach 👏👏 Również chciałem podziękować @Kinga za przygotowanie super grafiki dotyczących tegorocznej gali Złotych Herosów 👏👏 Kategoria Złotych Herosów była bardzo ciekawa 👏👏 Gratuluję całemu Zespołowi NO za zorganizowanie super gali 👏👏 Dziękuję również za statuetkę z dziedziny wpisu z Najlepszym rozwiązaniem 🤗😎

Gratuluję nominowanym i zwycięzcom w poszczególnych kategoriach Złotych Herosów 👏👏 Wielka brawa 👏👏 Gratuluję również wszystkich forumowiczom NO, którzy nie zostali wymienieni 🙂 Bez Was nie byłoby tego forum 🙂

Chciałbym złożyć całemu Zespołowi NO, Herosom, pracownikom Orange oraz wszystkim użytkownikom NO udanej zabawy sylwestrowej🥂 Aby każdy dzień Nowego Roku przynosił radość, sukcesy i spełnienie marzeń. Niech ten rok będzie pełen zdrowia, miłości i niezapomnianych chwil. Wszystkiego najlepszego! Szczęśliwego Nowego Roku 2026 🥂🎆🎉

Zyczenia noworoczne.jpg

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33128
  • 40820
  • 1403

Gratulacje dla wszystkich nominowanych i zwycięzców 👏👏👏

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8858
  • 35997
  • 301

No, właśnie wróciłem z kina. W Gdyni otwarli nowego IMAXa węc wybraliśmy się z żoną na Avatara III w 3D.
Jakby to najlepiej podsumować...
Emocje przy oglądaniu Złotch Herosów były zdecydowanie większe niż na Avatarze!
Gratulacje dla wszystkich, i 👍 dla realizatorów!

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21799
  • 63808
  • 863

Dziękuje za nominacje i statuetkę zapakowaną na wynos 🤗

Gratulacje dla nominowanych i wyróżnionych. Wielkie brawa 👏 👍

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2233
  • 17046
  • 3

Imponująca tegoroczna gala z uwagi na coraz to nowsze postacie przykuła moją uwagę i niezmiernie się cieszę, że forum NO jest wyjątkowe 😊 Serdecznie gratuluję wszystkim nominowanym i zwycięzcom 

Sylwestrowej gali Złote Herosy 2025 😊

Kapelusz.png

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 531
  • 8200
  • 37

Gratulacje 👏 dla wszystkich nominowanych i zwycięzców. 

Ciekawa nowa odsłona gali 👌.

@Wojciechnapisał(-a)

Specjalne podziękowania również dla @Kinga za stworzenie grafiki Złotych Herosów ‼️

@Wojciech rozumiem, że za pierwszą archaiczną grafikę dziękujesz? 😊 Tę obecną statuetkę wykreowała agencja, a ja tylko wykorzystałam ją lata temu w odznace 🏅. Podkreślam, bo nie chcę by przypisywano mi cudzą wartość intelektualną 😀.

@Pablo5napisał(-a)

Również chciałem podziękować @Kinga za przygotowanie super grafiki dotyczących tegorocznej gali Złotych Herosów 👏👏 

@Pablo5 tutaj brawa należą się Wojtkowi 😃 z tego co wyczytałam, to on przygotowywał wizualnie tegoroczną galę.

PS: Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, dużo zdrowia i spokoju dla calej społeczności 🎉.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15709
  • 64778
  • 830

Dziękuję za wyróżnienie. Życzę wszystkim owocnego kolejnego roku na Forum i poza nim.