- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkurs: "Wymiana na Funbox 6"
Funbox 6 to, jak doskonale wiecie, nasz najnowszy router do usługi Orange Światłowód.
Na forum mieliśmy już AMA w tym temacie, były też recenzje, dyskusje, pomysły i porady. Teraz przyszedł czas na to, aby dać Wam możliwość wymiany dotychczasowego urządzenia i osobistego przekonania się na własnej skórze jak on działa i czym różni się od poprzedników.
Niniejszym, 📣ogłaszamy📣 konkurs, w którym nagrodą jest bezpłatna wymiana na Funbox 6!
Co trzeba zrobić, aby bezpłatnie wymienić Funboxa?
- W czasie trwania konkursu dodać minimum 3 merytoryczne odpowiedzi w dowolnych wątkach na Forum (z wyłączeniem kategorii „O społeczności”) założonych nie wcześniej niż w sierpniu 2021
- Udzielić odpowiedzi na 2 pytania konkursowe:
„Jakie ekstra funkcje powinien posiadać router Twoich marzeń?” - podpowiedz nam w jakim kierunku 👉👇👈☝️ rozwijać urządzenie.
„Dlaczego chciałbyś zamienić obecny router na Funboxa 6?” - przekonaj nas 🙂 - Przesłać zgłoszenie na adres mailowy NaszOrange@orange.com zgłoszenie zgodnie z regulaminem.
- Trzymać kciuki za wygraną 👍🎁👍 😉
Warunkiem podstawowym wzięcia udziału w Konkursie jest korzystanie z usługi Orange Światłowód z routerem innym niż Funbox 6 oraz bycie zarejestrowanym użytkownikiem forum Nasz Orange.
Konkurs startuje dzisiaj o godz. 13:00 i będzie trwać do 03.10.2021 r. do godziny 23:59 (do tej daty należy przesłać zgłoszenie).
10 Zwycięzców ogłosimy na forum max do 8 października.
Więcej szczegółów znajdziecie w załączonym regulaminie.
Zachęcamy Was do udziału w konkursie, a wszystkim Uczestnikom życzymy powodzenia 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M Zespół NO to zawsze wymyśli jakiś ciekawy konkurs 👍 super fajna promocja najnowszego FunBoxa 6 👌.
Forumowicze do dzieła bo naprawdę warto 😀.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja odpadam. Od Orange mam tylko usługi mobilne. Internet ma kabelku od Orange to mak 10 Mbit/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To ja też się nie łapię, choć bym go potestował na moim światełku...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
hmmm... Ci co się nie łapiecie, może na PW jakieś ciekawe uzasadnienie podpowiecie 😜 ? Jak na razie, też nie spełniam kryteriów bo nie mam OrangeŚwiatłowodu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor Na 6.0 funbox mi nie wymienia 🤣 bo mam tylko 300 mb/s to tylko dla 600 mb/s i 1 gb /s🙄
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli ktoś nie ma jeszcze FunBoxa 6 to polecam skorzystać z niniejszej możliwości ponieważ np. zysk z WiFi 6.0 i z lepszego pokrycia siecią domu/mieszkania jest duży.
Mam i sobie chwalę (w sumie nie tylko sobie ale każdemu, kto pyta jak działa w 2 poziomowym mieszkaniu - działa bez repeatera i wszędzie jest zasięg).
Podpowiedziałbym jakie jeszcze ekstra funkcje by się przydały ale nie biorę udziału w konkursie 😉 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 - i właśnie teraz masz szansę wymienić na FB 6!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj